Søg støtte

Søg

Hjælp til kandidater

Præsentation af dig som kandidat

Når der er valg til TryghedsGruppens repræsentantskab, skal vores medlemmer – kunder i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere – kunne læse om de kandidater, de kan stemme på. Som kandidat er præsentationen din kanal til at fortælle, hvad du vil arbejde for.

Vi tilbyder alle kandidater til vores valg at blive præsenteret i det digitale afstemningssystem og i en trykt kandidatoversigt, der sendes til de medlemmer, der modtager fysisk post fra os.

Når du har meldt dit kandidatur, vil du få tilsendt et link, hvor du løbende kan udfylde din kandidatpræsentation frem til vores deadline.

Som kandidat er det op til dig, hvad der skal stå i din præsentation. Vi opfordrer dig til at give din mening til kende om centrale dele af TryghedsGruppens arbejde – men det er dig, der bestemmer. Du skriver selv teksten og indsætter dit billede.

Har du brug for lidt inspiration?

Der kan være mange grunde til at stille op til TryghedsGruppens repræsentantskab. Har du brug for lidt inspiration til, hvilke temaer du kan være med til at diskutere?

Få inspiration til dit kandidatur.

Har du spørgsmål?

Stine Tolstrup

Projektleder