Søg støtte

Søg

Hjælp til kandidater

Præsentation af dig som kandidat

Når der er valg til TryghedsGruppens repræsentantskab, skal vores medlemmer - Tryg og Alkas kunder - kunne læse om de kandidater, de kan stemme på. Som kandidat er præsentationen din kanal til at fortælle, hvad du vil arbejde for.

Vi tilbyder alle kandidater til vores valg at blive præsenteret i det digitale afstemningssystem og i en trykt kandidatoversigt, der sendes til de medlemmer, der modtager fysisk post fra os. Som kandidat er det op til dig, hvad der skal stå i din præsentation. Du skriver selv teksten og indsætter dit billede. Når der er valg, kan du tilgå din digitale kandidatformular fra denne side.

Har du brug for lidt inspiration?

Der kan være mange grunde til at stille op til TryghedsGruppens repræsentantskab. Har du brug for lidt inspiration til, hvilke temaer du kan være med til at diskutere?

Få inspiration til dit kandidatur.

Når du udfylder din kandidatpræsentation i den digitale formular, skal du være opmærksom på, at der i flere af felterne er en maksimumsgrænse for, hvor mange tegn du må indtaste.

Vi tilbyder, at du som kandidat kan få taget et portrætfoto, som bliver dit gennemgående billede under valget. Portrættet kan tages på vores informationsmøde op til valget eller ved at kontakte en lokal fotograf. Besøger du en lokal fotograf, dækker vi dine udgifter op til 2.000 kr. inkl. moms.

Husk at give din fotograf vores portrætguide.

Har du spørgsmål?

Stine Tolstrup

Medlemskonsulent