Søg støtte

Søg

Medlemsdemokrati

Sådan kan du stemme

Som medlem af TryghedsGruppen kan du få indflydelse på, hvad vi skal arbejde for. Du kan nemlig være med til at afgøre, hvilke 70 repræsentanter der skal sidde i vores repræsentantskab.

Som medlem af TryghedsGruppen – dvs. kunde i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere – har du både mulighed for at stille op og stemme, når der valg i din region. Valget afholdes i januar/februar, og du har mulighed for at stemme i valgperioden, der varer lige under tre uger.

Vi kommunikerer bredt om din mulighed for at stemme. Vi sender dig et brev – enten via e-Boks, e-mail eller fysisk – og vi fortæller om valget på vores website, sociale kanaler og i vores nyhedsbrev. Valget foregår elektronisk, og du kan derfor afgive din stemme fra fx computer, tablet eller smartphone. 

Hvornår kan jeg stemme?

Hvis du er medlem af TryghedsGruppen, kan du stemme, når der er valg i din region.
Valget afholdes i:

  • Region Nordjylland i 2024
  • Region Hovedstaden i 2025
  • Region Sjælland i 2026
  • Region Syddanmark i 2027
  • Region Midtjylland i 2028

Vi ønsker, at så mange som muligt af vores medlemmer er med til at vælge vores repræsentanter. Fra 2011 og frem til i dag har vores stemmeprocent ligget stabilt på 8-15 pct.

Siden valget i 2014 har vores medlemmer kunne stemme elektronisk. Vi arbejder fortsat med at udvikle vores digitale tilstedeværelse og derigennem at engagere endnu flere af vores medlemmer.

Har du spørgsmål?

Stine Tolstrup

Projektleder