Søg støtte

Søg

Steen Madsen Steen Madsen

Steen Madsen

Landbrugsmedhjælper, 46 år

Kandidat i Syddanmark

Bor i Nordfyn Kommune


Ordentlighed, forebyggelse og mental sundhed er nøgleord for mig. Og en opmærksomhed på post corona, hvor flere i samfundet behøver støtte.

Hej, mit navn er Steen Madsen, og med min kæreste Joan bor jeg på Nordfyn på en nedlagt landejendom helt ude på Flyvesandet. Jeg har en Cand. Merc. i strategi og ledelse og har arbejdet i mange år som management consultant. Herefter en årrække som handicaphjælper for en lam mand, de seneste år som landbrugsmedhjælper samt bestyrelsesformand for det lokale vandværk.

Jeg vil betegne mig selv som en struktureret, dynamisk og empatisk person, der trives bedst i samspil med mennesker. Jeg er yderst engageret i de ting, jeg beskæftiger mig med. Derfor er jeg tidligere ungdomstræner i bordtennis, aktiv i diverse bestyrelser og netværksgrupper mv..

Jeg nyder at dyrke motion i forskellige former, herunder golf på absolut amatørbasis. Jeg prioriterer samvær med gode venner og familie. Endvidere bruger jeg meget tid på at pleje mit netværk.

Hvis jeg bliver valgt, så vil jeg primært arbejde for tre ting:

Fokus på ordentlighed i forretningen og tildeling af fondens midler

- Vi skal gøre al ting ordentligt og gennemsigtigt og huske på, at vi bliver lagt mærke til i lille Danmark.

Styrkelse af den forebyggende indsats, specielt på det psykiske område

- Vi skal blive endnu bedre til at lave forebyggende indsatser og specielt på det psykiske område, hvor alt peger på, at behovet bliver endnu større, som årene går. Det samme i forhold til vores ældre.

Understøttelse af ildsjæle med projekter i alle afkroge af Danmark

- Vores land bygger i høj grad på frivillighed, iværksætterånd og initiativ. Det skal vi anerkende i tildeling af vores fondsmidler og turde støtte projekter, også i udkantsdanmark.

Samtidig så er jeg klar over, at skulle jeg blive valgt, så vil en stor del af min indsats også være at blive familiær med repræsentantskabet, og ad den vej opstår der naturligt også andre områder end de ovenfor nævnte, som jeg fremadrettet vil arbejde for.

Min holding til TryghedsGruppen & TrygFonden

Medlemmer

Næsten hver fjerde dansker er medlem af TryghedsGruppen. Som forsikringstager i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere er du medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. Som medlem af TryghedsGruppen kan du også få udbetalt medlemsbonus, og du kan få indflydelse på vores beslutninger ved at stille op og stemme ved vores valg til repræsentantskabet.

At næsten hver fjerde dansker er medlem af TryghedsGruppen er bare flot. Mon ikke, at vi kan gøre det endnu bedre? Vi har hver især muligheden for at være med til at præge den udvikling, som TryghedsGruppen og dermed også TrygFonden kan gennemleve. Det er er både et privilegie og en forpligtelse. Et privilegie, fordi vi har mulighed for at påvirke både vores medlemmers, men også vores medmenneskers liv gennem initiativer. Og en pligt, fordi muligheden tilsiger, at vi skal gøre tingene ordentligt.

Ejerskab af Tryg

TryghedsGruppen er største aktionær i Tryg. Tryg leverer forsikringsløsninger til kunderne, der er med til at skabe tryghed i deres hverdag. Tryg har en ambition om at skabe verdens bedste forsikringsselskab. TryghedsGruppen står bag denne ambition som en økonomisk stærk og langsigtet ejer.

Ejerskabet af Tryg er en god ting, og det støtter jeg op om. At vi er en økonomisk stærk og langsigtet ejer giver også mulighed for virkelig at arbejde strategisk på den lidt længere bane, og samtidig er det bidende nødvendigt, at ejerskabet ikke bliver en sovepude for hverken TryghedsGruppen eller Tryg. Vi skal hele tiden ville udvikling, nytænkning og fremsynethed.

TrygFonden

TrygFonden varetager TryghedsGruppens almennyttige aktiviteter. Vi er selv drivkraft bag en række projekter, arbejder aktivt for at finde de bedste samarbejdspartnere og donerer hvert år midler til hundredevis af små og store projekter i hele landet. TrygFondens mission er at bidrage til, at alle kan tage ansvar for egen og andres tryghed.

TrygFondens arbejde er utroligt vigtigt, også fremover. Både i forhold til egne projekter, men så sandelig også i forhold til donationer til andre projekter. Det, at TrygFonden ikke kun bidrager, men også kræver, at modtagerne tager ansvar og videreudvikler, er en klar styrke. Et større fokus på projekter på det psykiske område og på ældreområdet vil klart være noget, jeg vil arbejde med i den sammenhæng, da jeg er overbevist om, at det er områder, der kræver øget opmærksom også i de kommende år.

Hjerteløbere

Jeg har desværre bemærket en kedelig tone og opmærksomhed omkring hjerteløbergruppen på Facebook. Også her mener jeg, at vi skal fremstå som det bedste eksempel og sikre, at der er gensidig respekt om de frivillige hjerteløbere og tonen derinde.

Andre kandidater

Allan Kruse

Allan Kruse

Direktør for Svendborg Erhvervsskole og Gymnasier

50 år

Anette Petersen

Anette Petersen

Trafikleder

55 år

Gert Christiansen

Gert Christiansen

Direktør

67 år

Jesper Knudsen

Jesper Knudsen

Cand.jur. (tidligere advokat)

65 år

Torben Struck

Torben Struck

Postarbejder

44 år

Dorthe K. Graugaard

Dorthe K. Graugaard

Advokatsekretær

51 år

Lena Baunsgaard Pedersen

Lena Baunsgaard Pedersen

Administrationskoordinator

51 år

Peter Warno

Peter Warno

Forsikringsspecialist

51 år

Peter Lykkegaard

Peter Lykkegaard

Konsulent i Fagbevægelsens Hovedorganisation

36 år

Peter Bækgaard Madsen

Peter Bækgaard Madsen

Specialkonsulent

59 år

Per Bergholdt

Per Bergholdt

Områdeleder

53 år

Helle Bleeg

Helle Bleeg

Pensionist - tidligere mediekonsulent

67 år

Søren Ipsen

Søren Ipsen

Beredskabsdirektør

49 år

Dennis Ørsted Petersen

Dennis Ørsted Petersen

Konsulent

34 år

Lisbeth Oxholm Andersen

Lisbeth Oxholm Andersen

Selvstændig HR konsulent

55 år

Allan Westergård Christensen

Allan Westergård Christensen

Næstformand i Dansk Told & Skatteforbund

50 år

Henrik Puggaard

Henrik Puggaard

Fællestillidsrepræsentant

39 år

Ferdinand Rendebo Jepsen

Ferdinand Rendebo Jepsen

Filialdirektør

65 år

Henrik Thulstrup Bruhn

Henrik Thulstrup Bruhn

Landmand, Tømrer og Virksomhedsejer

53 år

Maria Kaspersen

Maria Kaspersen

Faglig konsulent

41 år

Bjarne Kremmer Elnegaard

Bjarne Kremmer Elnegaard

Formand

64 år

Mikkel Linnet

Mikkel Linnet

Brandinspektør

48 år

Andreas Munch Møller

Andreas Munch Møller

Viceborgmester

37 år

Lars Erik Hornemann

Lars Erik Hornemann

Selvstændig og kommunalpolitiker

65 år

Erik Sievertsen

Erik Sievertsen

Faglig sekretær

55 år

Poul Andersen

Poul Andersen

Forhenværende medlem af Folketinget

69 år

Lone Schultz Hedemand

Lone Schultz Hedemand

Selvstændig, Sygeplejerske

66 år

Kenneth Eliasen

Kenneth Eliasen

Tømrer

34 år

Alex S. Nielsen

Alex S. Nielsen

Key Account Manager

64 år

Torben Jensen

Torben Jensen

Adm. direktør

55 år