Søg støtte

Søg

Aktiviteter for vores medlemmer

Vi arbejder for, at vores 1,4 mio. medlemmer – kunder i Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartnere – skal kende indholdet af deres medlemskab. Og ligeså vigtigt: de skal opleve, at medlemskabet har en værdi. Derfor har vi i en årrække arbejdet med at opnå en tættere tilknytning til medlemmerne og for, at de skal vide, hvordan de selv kan gøre en forskel for trygheden ved at engagere sig i vores aktiviteter.

Medlemsmøder om valg og fake news

Siden 2019 har vi ifm. med valg til repræsentantskabet inviteret vores medlemmer til en række medlemsmøder. I januar 2023 er der valg til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Midtjylland - og i den forbindelse afholder vi fire medlemsmøder samt et webinar i regionen. Udover at møde valgets kandidater og høre om vores arbejde for trygheden i Danmark, kan medlemmer i regionen høre Ulrik Haagerup og Jan Gintbergs bud på mediernes indflydelse på demokratiet, fake news og hvad vi hver især kan gøre for at forstå verden bedre. Derudover afholder vi et webinar med Chris MacDonald og Morten Münster, der sætter fokus på søvn og vaneændring. Hvorfor er søvn så utroligt vigtig for os, og hvad er konsekvenserne, hvis vi ikke sover nok – eller godt nok?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Interesserer du dig for arbejdet med at øge trygheden i Danmark? Så tilmeld dig TryghedsGruppen og TrygFondens nyhedsbrev.