Søg støtte

Søg

Aktiviteter for vores medlemmer

Vi arbejder for, at vores 1,3 mio. medlemmer -  kunder i Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartnere - skal kende indholdet af deres medlemskab. Og ligeså vigtigt: de skal opleve, at medlemskabet har en værdi. Derfor har vi i en årrække arbejdet med at opnå en tættere tilknytning til medlemmerne og for, at de skal vide, hvordan de selv kan gøre en forskel for trygheden ved at engagere sig i vores aktiviteter.

Fokus på børn og unge i Region Syddanmark

To gange om året uddeler TrygFonden donationer til små og store projekter, der skaber mere tryghed. I Region Syddanmark har medlemmerne besluttet, at vi i 2021 skal gøre en ekstra indsats for børn og unge. 

Medlemsmøder om valg og sundhed

Op til de to seneste repræsentantskabsvalg har vi sat fokus på danskernes sundhed på en række medlemsmøder. Udover at møde valgets kandidater og høre om vores arbejde for trygheden kunne vores medlemmer opleve en underholdende debat mellem komiker Lars Hjortshøj og sundhedsprofessor Bente Klarlund Pedersen. Arrangementerne var gratis og eksklusivt for TryghedsGruppens medlemmer.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Interesserer du dig for arbejdet med at øge trygheden i Danmark? Så tilmeld dig TryghedsGruppen og TrygFondens nyhedsbrev.