Søg støtte

Søg

Konkurrencevilkår

Hvis du er medlem af TryghedsGruppen i Region Syddanmark og har deltaget i afstemningen senest fredag den 11. december 2020, kan du deltage i lodtrækningen om én af fem iRobot Roomba 675 robotstøvsugere til en værdi af 1.999 kr.

Der trækkes fem vindere af konkurrencen, og du kan kun deltage én gang.

Vinderne udtrækkes i uge 2 og får besked via den mailadresse, de har opgivet. Hvis vinderen ikke besvarer TryghedsGruppens henvendelse inden for fem dage, forbeholder TryghedsGruppen sig retten til at trække en anden vinder.

Vi sender præmien til vinderne med PostNord og afholder omkostninger til forsendelse inden for Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Hvis vi kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er vi uden ansvar for, om vinderne modtager præmien. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler spilafgiften.

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen samt ansatte i Tryg Forsikring kan ikke deltage i konkurrencen.

Når du vælger at deltage i lodtrækningen, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på info@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26.

Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.