Søg støtte

Søg

Rasmus Vestergaard Madsen

Økologisk landmand og pædagogstuderende

Repræsentant i Region Midtjylland

Bor i Aarhus


Hvad skal der være mere af i TryghedsGruppen?

Jeg vil arbejde for:

  • At TrygFonden i 2020 og fremover tilføres 1 mia. kr. (600mio i 2017)
  • En øget gennemsigtighed i Trygs virksomhed
  • At alle medlemmer af TryghedGruppen får mulighed for stemme om, hvordan TrygFondens midler skal deles ud 
  • At Tryg efter købet af ALKA-forsikring, fortsat skal sikre, at alle uanset alder, uddannelse og indkomst kan forsikre sig billigt. 

Jeg vil arbejde for, at TrygFonden tilføres 1 mia. kr., at medlemmerne inddrages i fondens arbejde, og at alle fortsat kan få billige forsikringer. 

Rasmus Vestergaard Madsen

Hvad skal der være mindre af i TryghedsGruppen?

En lille procentdel af medlemmerne fik i 2016 udbetalt 1/3 af den samlede bonus på 750 mio. Trygs formål skal ikke være at sikre store bonusser til virksomheder, men billige forsikringer til alle danskere, samt styrke Trygfondens arbejde for at skabe mere tryghed i Danmark. 

Hvordan vil du arbejde for dine ideer?

Gennem samarbejde med andre medlemmer af repræsentantskabet, som ønsker at bevare og styrke TrygFonden, øge medlemmernes inddragelse og sikre billige forsikringer til alle fremfor bonusser til store virksomheder. Derudover vil jeg selvfølgelig inddrage mine erfaringer fra fagligt og politisk arbejde.

CV

Jeg er 26 år og læser til daglig til pædagog. Derudover er jeg uddannet økologisk landmand. Det er min plan for fremtiden, at skabe et socialpædagogisk projekt, hvor økologiske landbrug skal bruges som pædagogisk redskab i arbejdet med utilpassede unge. Jeg har lavet fagligt og politisk arbejde i de sidste 10 år, og derudover været med i forskellige grønne organisationer. 
Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.