Søg støtte

Søg

Cathrine Riegels Gudbergsen

Selvstændig Landmand, uddannet Agrarøkonom samt Cand. Psych. Formand for det regionale råd i Region Sjælland.

Formand

Repræsentant i Sjælland

Bor i Naestved Kommune


Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Jeg finder arbejdet i repræsentantskabet utrolig spændende, og det er vigtigt at der sidder engagerede mennesker i repræsentantskabet som ønsker at gøre en forskel. Jeg er meget optaget af at øge gennemsigtigheden, således at vi som repræsentantskab får en mere aktiv rolle end der tidligere har været. Jeg mener jeg bidrager med et frisk pust, nye energier og ideer. 

Fortsat solidariske bonusudbetalinger og øget fokus på hjælp til de unge og de frivillige.

Cathrine Riegels Gudbergsen

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

At finde en model, der sikrer stabile fremtidige uddelinger fra TrygFonden således at der i dårlige år for Tryg ikke overføres uforholdsmæssigt meget. At få lagt mere ansvar for de almennyttige donationer over på repræsentantskabet. At fortsætte den gode dialog mellem repræsentantskab, bestyrelse og administration. At arbejde for de mange  frivillige og støtte dem bedst muligt.

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Vores vigtigste rolle er gennem vore strategier at bevare et stabilt niveau ifht. uddelinger fra TrygFonden. Samtidig skal vi både sikre TryghedsGruppens kommercielle interesser og være talerør for forsikringstagerne. Derfor skal vi tænke os grundigt om i vores dispositioner og hele tiden stille kritiske spørgsmål til forsikringsselskaberne og bidrage med gode råd og ideer til koncernen. 

CV

Uddannet Agrarøkonom og Cand. Psych. Driver til daglig Broksø Gods. Næstformand i Sjællandske medier og den Ostenfeldtske Stiftelse. Best. Medlem i Velliv Foreningen, derudover et par andre mindre bestyrelser. Politisk aktiv, sidder pt. i byrådet i Næstved.

Gift med Lars, med hvem jeg har 4 børn