Søg støtte

Søg

TrygFondens strategi:

Sammen skaber vi tryghed

Tryghed er fundamentet for et godt liv, og noget vi søger – både for os selv og dem, vi holder af. Med vores nye strategi ”Sammen skaber vi tryghed” vil vi arbejde med de udfordringer, der har størst betydning for vores tryghed igennem livet.
Download "Sammen skaber vi tryghed"

Siden 2004 har TrygFonden spurgt danskerne: Hvad gør dig mest tryg? Hvad betyder mest for din tryghed?

Ikke overraskende vægtes det, der er tættest på, højest: Vores helbred, om børnene og vores nærmeste har det godt. Om man er en del af et stærkt arbejdsfællesskab og har råd til det liv, man gerne vil leve. Om man kan se et godt liv for sig som ældre. Og om man kan færdes frit og sikkert i det samfund, man er en del af.

Strategien ”Sammen skaber vi tryghed i Danmark” tager udgangspunkt i det: at tryghed handler om det, der er tæt på os, og bør omfatte alle.

TrygFondens mål

TrygFondens strategi har fem overordnede mål, der tager udgangspunkt i, at det er en fælles sag at skabe og udvikle trygheden i vores samfund. Derfor er vores overordnede mission: at bidrage til, at alle kan tage ansvar for egen og andres tryghed.

Børn og unge

Børn og unge skal kunne udfolde deres potentiale

TrygFonden vil arbejde for, at alle børn og unge trives fysisk, mentalt og socialt og rustes til uddannelse, så de kan udfolde deres potentiale til at leve et godt og sundt liv.

Voksne

Voksne skal kunne leve et trygt og sundt liv

TrygFonden vil arbejde for, at alle voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt arbejdsliv og deltage i positive fællesskaber.

Ældre

Et trygt ældreliv

TrygFonden vil arbejde for et trygt ældreliv med flere gode leveår og en højere livskvalitet for pårørende.

Tryghed i hverdagen

Tryghed i hverdagen

TrygFonden vil gennem enkle håndsrækninger i hverdagen gøre det let og enkelt at få hjælp eller selv at hjælpe, når der er behov.

Stærke rammer for tryghed

Stærke rammer om tryghed

TrygFonden vil øge danskernes deltagelse i og tillid til demokratiet og medvirke til at sætte tryghed på dagsordenen i debatten.

Har du spørgsmål?

Jette Jul Bruun

Jette Jul Bruun

Underdirektør

Tlf.: 53 55 05 77

Frederik Mühldorff Sigurd

Frederik Mühldorff Sigurd

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 47

Pia Hansen

Pia Hansen

Donationschef

Tlf.: 45 26 08 04

Vil du høres?

Er du interesseret i nyheder om tryghed, og vil du høres, når vi sender surveys og polls ud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev