Søg støtte

Søg

Åbenhedspolitik

Som et af Danmarks største medlemsselskaber har vi et ansvar for at være åbne og fortælle om vores aktiviteter. Derfor har vi vedtaget en åbenhedspolitik.
Download vores åbenhedspolitik

Åbenhedspolitikken er vores rettesnor for den måde, vi gerne vil møde omverdenen på. Den er bygget op om to overordnede værdisæt, der handler om at være:

  • Åben og transparent. Det betyder bl.a., at vi kommunikerer bredt om vores aktiviteter, resultater, rammevilkår og governance-struktur. Det gør vi bl.a. ved at offentliggøre vores strategier og information om uddelinger, investeringer og medlemsdemokratiet. Vi har fokus på at lægge alle væsentlige informationer frem - dog uden at kompromittere fortroligheden i sager af enten strategisk, finansiel, kommerciel, juridisk eller personlig karakter.
  • I dialog og demokratisk. Vi lytter til vores medlemmer, og vi lægger vægt på en åben og professionel dialog. Vi fortæller om adgangen til at deltage i vores medlemsdemokrati og kommunikerer om de beslutninger, som vores repræsentanter træffer.