Søg støtte

Søg

Ansvarsfraskrivelse og vilkår for brug af vores hjemmesider

TryghedsGruppen smba udbyder en række hjemmesider tryghed.dk, hjertestarter.dk, besoegshunde.dk og respektforvand.dk.

Når du besøger vores hjemmesider, så gælder nedenstående vilkår, herunder ansvarsfraskrivelse og samtykke til brug af cookies. Hvis du ikke kan acceptere dette, bedes du undlade at bruge hjemmesiderne.

Ansvar

Vi forsøger at give præcis og ajourført information på vores hjemmesider. Vi kan imidlertid ikke udelukke, at der kan opstå fejl, og vi påtager os intet ansvar for fejl eller undladelser i informationen på hjemmesiderne. Vi påtager os således heller intet ansvar for eventuelle tab, som måtte opstå som følge af anvendelse eller ukorrekt anvendelse af informationerne på hjemmesiderne.

Persondata

TryghedsGruppen og TrygFonden prioriterer beskyttelse af personlige oplysninger højt. Vi efterlever persondatalovgivningen, så du trygt kan bevæge dig rundt på vores hjemmesider. 

Du kan læse mere om, hvornår og hvordan vi behandler persondata i de persondatapolitikker, som du finder på alle vores hjemmesider.

Ophavsret, links og logo

Anvendelse af indhold fra vores hjemmesider kan kun ske, hvis det forinden er aftalt med os, og forudsat det er i overensstemmelse med gældende lovgivning og god skik. 

Anvendelse af visse dele af indholdet, herunder fx billeder, kan desuden kræve en tilladelse fra tredjemand.

Citat fra vores hjemmesider skal ske i overensstemmelse med gældende lovgivning og god skik, hvilket blandt andet indebærer tydelig kildeangivelse.

Alle er velkomne til at linke til vores hjemmesider. Desuden kan du på visse af hjemmesiderne downloade logoer fx til brug for udarbejdelse af artikler m.v. eller for udarbejdelse af materiale vedr. kandidater til TryghedsGruppens repræsentantskabsvalg. 

For brug af links og/eller logoer gælder følgende:

    Logo/links må kun anvendes i overensstemmelse med gældende lovgivning og god skik.

    Det er ikke tilladt at frame.

    Logoerne må ikke ændres i farver eller form, men proportional skalering er tilladt.

    Anvendes logoerne på andre hjemmesider, skal de fremstå som et aktivt link til den relevante af vores hjemmesider.

    Det er bl.a. ikke tilladt at anvende logo/links på en måde, som kan være vildledende, fx ved at antyde, at TryghedsGruppen/TrygFonden står bag eller støtter materiale, produkter, organisationer, virksomheder eller personer.

    Logo/links må fx heller ikke anvendes til formål eller aktiviteter, der er ulovlige eller som strider mod vores formål og værdier eller mod den offentlige moral, eller på en måde som i øvrigt kan skade eller udnytte TryghedsGruppens eller TrygFondens omdømme.

Hvis logo/links anvendes i strid med ovenstående kan vi bl.a. kræve, at logo/links straks fjernes og brugen ophører.

Du kan læse mere om brug af vores logoer med mere i vores designguide.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

TryghedsGruppen/TrygFonden

Hummeltoftevej 59

2830 Virum

45 26 08 26 / 45 26 08 00

info@tryghedsgruppen.dk / info@trygfonden.dk

Har du spørgsmål?