Søg støtte

Søg

Har du reddet liv uden at vide det?

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. Derfor er du med til at støtte TrygFonden Kystlivredning og hundredvis af andre projekter, der skaber tryghed i Danmark.

Sådan hænger Tryg-familien sammen

Tryg-familien består af tre aktører - TryghedsGruppen, TrygFonden og Tryg - der hver især skaber tryghed i Danmark. Som kunde i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere er du medlem af TryghedsGruppen. Som medlem kan du stemme til vores valg, du kan få bonus, og du er med til at skabe større tryghed i hele Danmark via TrygFonden.

TryghedsGruppen

TryghedsGruppen er største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen er "moderen" i Tryg-familien. Det er her de 1,5 mio. medlemmer – Tryg, Alka og Trygs samarbejdspartneres kunder – kan få indflydelse på, hvad TryghedsGruppen og TrygFonden skal arbejde for fremadrettet. 

70 medlemmer – repræsentanterne – er demokratisk valgt til at sidde i repræsentantskabet. De træffer bl.a. beslutninger om, hvad TryghedsGruppens årlige overskud skal bruges til, fx om der skal udbetales bonus til medlemmerne. Som medlem kan du selv stille op til repræsentantskabet eller stemme, når der er valg, og du kan deltage i vores medlemsaktiviteter. 

TrygFonden

TrygFonden er en selvstændig, almennyttig enhed, der hvert år modtager en bevilling fra TryghedsGruppen til at skabe mere tryghed i Danmark. Det er TryghedsGruppens repræsentanter, der godkender bevillingen. TrygFonden arbejder for, at alle i Danmark skal kunne tage ansvar for egen og andres tryghed og støtter hvert år mere end 700 projekter – heriblandt TrygFonden Hjerteløber og TrygFonden Kystlivredning.

TrygFonden har sit eget sekretariat, der behandler og indstiller de bedste ansøgninger. Men også TryghedsGruppens medlemmer har indflydelse på, hvilke projekter der får støtte. Medlemmerne vælger de repræsentanter, der er med til at beslutte, hvilke projekter der skal støttes.

Tryg

For mange er Tryg det første medlem af Tryg-familien, de stifter bekendtskab med. Tryg leverer forsikringsløsninger til kunderne, der er med til at skabe tryghed i deres hverdag. 

Tryg har en ambition om at skabe verdens bedste forsikringsselskab. TryghedsGruppen står bag denne ambition som en økonomisk stærk og langsigtet ejer.

TryghedsGruppen er største aktionær i Tryg og modtager hvert år udbytte af investeringen.

Bliv hjerteløber

Vil du træde til, når andre har brug for hjælp? 

Hvis du er over 18 år, kan du blive hjerteløber og være med til at redde liv. Læs om hjerteløberordningen, og hvad det kræver af dig.