I TrygFonden arbejder vi med at løse komplicerede samfundsproblemer, hvilket forudsætter indsigt i sammenhænge og løsningsmuligheder. Den bedste indsigt opnås ved et tæt og effektivt samspil mellem forskning og praksis.
Derfor støtter vi forskning, der udvikler og afprøver praktiske løsninger indenfor vores 12 fokusområder. Vi arbejder derudover på at etablere gode og nyttige data og på, at virkningsfulde løsninger kan forankres i praksis, når vores støtte ophører.
Hvornår får jeg svar på min ansøgning?
Der er en behandlingstid på fire måneder på ansøgninger, der ikke kommer i peer review og på syv måneder på ansøgninger, der kommer i peer review.
En ud af ti forskere får succes med en ansøgning til TrygFonden. De 90 pct., der får afslag fra os, får det oftest med følgende begrundelser:
- At forskningsprojektet ligger udenfor den tematiske og metodiske afgrænsning, som er fastlagt af TrygFondens strategi og forskningsstrategi og vedtaget af bestyrelse og repræsentantskab.
- At forskningsprojektet ikke lever op til forskningsstrategiens krav om høj videnskabelig kvalitet.
Tjekliste til din forskningsansøgning
Læs hvordan du optimerer dit forskningsprojekts chance for at få støtte
Matcher ansøgningen de samfundsproblemer, vi adresserer?
Lever ansøgningen op til kravene i TrygFondens forskningsstrategi?
Har du orienteret dig om vores peer review proces?
Ud af de 5-600 forskningsansøgninger, som TrygFonden modtager om året, bliver omkring 90 sendt i peer review. Forskningsansøgninger kan komme i peer review, hvis de opfylder disse kriterier:
- De falder tematisk og metodisk indenfor TrygFondens strategi og forskningsstrategi.
- De har ikke åbenlyse fejl og mangler.