Søg støtte

Søg

Stærke rammer for tryghed

Vi vil øge danskernes tillid til og deltagelse i civilsamfund og demokrati og medvirke til at skabe en god offentlig debat om tryghed.

Stærke rammer for tryghed - spørgsmål og svar

Vi har her samlet nogle spørgsmål og svar til dig, der vil ansøge TrygFonden om støtte til "Stærke rammer for tryghed". Vær opmærksom på, at vi ikke modtager ansøgninger på delmålet  "Tryghed på dagsordenen"

Hvad støtter vi?

Vi støtter indsatser indenfor de delmål, som du finder indgangen til via denne side. For at komme i betragtning til en donation, er det vigtigt at din idé matcher de mål og målsætninger, der er præsenteret her. 


Programmet børn og unge støtter vi primært via projekt- og forskningsdonationer samt partnerskaber med organisationer, der har en høj grad af faglige kompetencer på de valgte områder. Der er ofte tilknyttet forskning til partnerskaberne. 


Hvad støtter vi ikke?

I programmet børn og unge driver vi ikke egne projekter og donerer ikke udstyr og kurser.

Vi støtter ikke privatpersoner og projekter, der er kommercielt, politisk eller religiøst funderet. Vi er restriktive mht. støtte til anlægsopgaver, og yder ikke støtte til indkøb af sportsredskaber, sportssponsorater og studierejser.

Er der spørgsmål, du savner svar på?

Så send os en mail på denne adresse - og så svarer vi hurtigst muligt.

Vi arbejder på området

Peter Pilegaard Hansen

Peter Pilegaard Hansen

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 29

Anders Hede

Anders Hede

Forskningschef

Tlf.: 45 26 08 05

Christoffer Elbrønd

Christoffer Elbrønd

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 06

Natasha Al-Hariri

Natasha Al-Hariri

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 53

Idé

Har du en idé, der kan skabe tryghed?

Vil du hjælpe os med at skabe tryghed i Danmark, og har du en god idé, som du gerne vil søge støtte til? Så kan du her læse mere om, hvad og hvordan TrygFonden støtter.