Søg støtte

Søg

Tryghed i hverdagen

Vi vil arbejde for, at flere bliver i stand til at hjælpe sig selv og andre og øge handlekraft og evne til at træde til, når der er behov.

Tryghed i hverdagen - spørgsmål og svar

Vi har her samlet nogle af de væsentligste spørgsmål og svar til dig, der vil ansøge TrygFonden om støtte til "Tryghed i hverdagen". Vær opmærksom på, at du på nogle af områderne ikke kan ansøge os om støtte til projekter, kurser eller udstyr.

Hvad støtter vi?

Vi støtter indsatser indenfor de områder, som du finder indgangen til via denne side. For at komme i betragtning til en donation, er det vigtigt at din idé matcher de mål og målsætninger, der er præsenteret her. Bemærk at vi på nogle af områderne ikke støtter enkeltstående ansøgninger til projekter eller forskning - og på andre ikke kurser og udstyr. Hvad vi støtter på det enkelte område, kan du læse om på den respektive side.

Under overskriften "Tryghed i hverdagen" støtter vi desuden udbredelsen af særligt udstyr; røgalarmer, krammebamser, cykelhjelme og refleksveste.

Hvad støtter vi ikke?

Vi støtter ikke privatpersoner og projekter, der er kommercielt, politisk eller religiøst funderet. Vi er restriktive mht. støtte til anlægsopgaver, og yder ikke støtte til indkøb af sportsredskaber, sportssponsorater og studierejser.

Er der spørgsmål, du savner svar på?

Så send os en mail på denne adresse - og så svarer vi hurtigst muligt.

Udstyr, der understøtter trygheden i hverdagen

TrygFonden vil arbejde for, at flere bliver i stand til at hjælpe sig selv og andre. Under overskriften "Tryghed i hverdagen" støtter vi derfor udbredelsen af særligt udstyr; blandt andet røgalarmer, krammebamser, cykelhjelme og refleksveste.
 

Vi arbejder på området

Galina K. W. Plesner

Galina K. W. Plesner

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 11

Grethe Thomas

Grethe Thomas

Projektchef

Tlf.: 41 77 93 00

René Højer

René Højer

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 08

Britt Wendelboe

Britt Wendelboe

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 32

Christoffer Elbrønd

Christoffer Elbrønd

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 06

Natasha Al-Hariri

Natasha Al-Hariri

Projektchef

Tlf.: 45 26 08 53

Idé

Har du en idé, der kan skabe tryghed?

Vil du hjælpe os med at skabe tryghed i Danmark, og har du en god idé, som du gerne vil søge støtte til? Så kan du her læse mere om, hvad og hvordan TrygFonden støtter.