Søg støtte

Søg

Nyhed -

TrygFonden ansætter ny underdirektør

Kristian Weise er blevet ansat som underdirektør i TrygFonden. Han kommer fra en stilling som generalsekretær i Oxfam IBIS og skal bidrage til realiseringen af TrygFondens nye strategi.


Den 15. januar 2022 tiltræder Kristian Weise som ny underdirektør i TrygFonden med ansvar for udvikling og fremdrift i flere af TrygFondens strategiske programmer. Kristian Weise vil sammen med TrygFondens anden underdirektør varetage den daglige ledelse af TrygFondens arbejde.

Kristian Weise kommer senest fra en stilling som generalsekretær i udviklingsorganisationen Oxfam IBIS og har forud herfor blandt andet været direktør i Tænketanken Cevea. 
Adm. direktør i TryghedsGruppen, Rie Odsbjerg Werner, ser frem til samarbejdet med Kristian Weise:

”I TrygFonden ønsker vi med vores nye strategi at sætte yderligere markante aftryk på trygheden i Danmark over de kommende 10 år. Med ansættelsen af Kristian har vi fået en person, som har indgående kendskab til flere af vores strategiske indsatsområder og som kan bidrage til fortsat at styrke vores arbejde og relationer til samarbejdspartnere. Kristian har desuden en bred ledelseserfaring og et stærkt strategisk blik. Jeg glæder mig meget til at få Kristian med på holdet.”

Kristian Weise ser TrygFonden som en stærk katalysator for samfundsforandring og for den brede oplevelse af tryghed i Danmark:

Det er fantastisk at få muligheden for at arbejde med at styrke trygheden for alle i Danmark

Kristian Weise, kommende underdirektør i TrygFonden
”Det er fantastisk at få muligheden for at arbejde med at styrke trygheden for alle i Danmark. Det er en dagsorden, jeg har været optaget af de seneste ti år, og som det er et privilegie at skulle beskæftige sig med hver dag. TrygFonden er i en unik position til at skabe langsigtet forandring, både alene og sammen med andre. Man stimulerer nytænkning og søger innovative løsninger. Og samtidig etablerer TrygFonden i stort omfang partnerskaber og andre former for samarbejde, der løfter indsatsen yderligere. Det glæder jeg mig meget til at blive en del af og bidrage til.”