Søg støtte

Søg

Selvevaluering

En fællesskabende udflugt

Foreningen Muhabet Aarhus

Om donationen

Muhabet er et aktivitetssted for flygtninge og indvandrere, der er psykisk syge og traumatiserede. Her kan man have et uforpligtende samvær på tværs af religiøse, kulturelle og nationale forskelle. Donationen går til en udflugt med overnatning for en gruppe af beboerne, hvilket skal bidrage til at skabe og styrke sociale relationer blandt deltagerne og give dem et vigtigt afbræk i en stresset hverdag.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Foreningen Muhabet Aarhus
Støttet beløb
11.313 kr., år 2019
Delmål
Et godt liv som pårørende

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi vil nok forsøge at fundraise igen , men udelukke at vi kunne argumentere for at bruge nogle af midlerne fra Aarhus Kommune til en tur igen.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Målet om at planlægge og gennemføre turen og udføre de praktiske opgaver blev indfriet over al forventning. Gæsterne og de frivillige gik ture ved vandet og nød badebroen og stilheden og naturens positive indvirken på den psykiske velbefindende. Der blev dannet nye relationer og flere fandt sammen om at følges afsted og lavede aftaler om at besøge stedet og lignede steder på et senere tidspunkt. De der har deltaget oplever endnu mere ansvarlighed ift. værestedet og overfor hinanden.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi lavede oprindeligt ansøgningen med henblik på en tur i maj, men fik midlerne overført til en tur i november og var lidt spændte på om det var lige så godt. Det viste det sig at være, med lidt andre aktiviteter. Gode gåture og til gengæld både vinterbadning og sauna-mulighed for de der ville. Hyggeligt at vi vare meget inde og hyggede samme og lavede flere kreative ting.

Delmål

Et godt liv som pårørende

Mange oplever på et tidspunkt i deres liv at være pårørende til en ældre, som har brug for hjælp. Vi vil bidrage til, at pårørende til svækkede ældre ikke bliver belastet i en grad, så det går ud over deres eget helbred og trivsel.
Mere om vores fokusområde Et godt liv som pårørende