Søg støtte

Søg

Selvevaluering

En tivolitur for udsatte børn

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

Smilets Lejr er en af Ungdommens Røde Kors’ ferielejre. Den giver udsatte børn i alderen 7-13 år en helt særlig ferieoplevelse. Børnenes familier kommer af forskellige årsager ikke på ferie, og lejren fungerer som et afbræk fra en hård hverdag, der ofte er præget af problemer i familien. På lejren arbejder frivillige for at give børnene gode oplevelser som fx stille workshops, vilde temadage og hyggelige lejrbål. Smilets Lejr støttes her med en Tivoli-tur for alle børn og voksne på årets sommerlejr.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
43.875 kr., år 2019
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har allerede nu hørt fra flere forældre og kontaktpersoner at børnene virkelig har nydt at være på ferielejr. Især i år har der været stort behov for at komme hjemmefra med det ekstra pres corona har givet på familierne

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Pga. Corona kunne vi ikke komme fysisk i Tivoli som planlagt. Efter aftale med Pia fik vi lov til at bruge bevillingen på at afholde Tivoli på lejren. Dagen var en kæmpe succes og børnene var vilde med alt det vi havde planlagt for dem. Flere børn stillede sig direkte i kø til aktiviteterne igen lige når de kom ud fra dem. "Jeg vil gerne prøve den igen, for jeg får aldrig lov til at prøve sådan noget for mine forældre. Det plejer jo at koste 50 kr!" - Jeniffer på 11 år

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Børnene har oplevet en hel masse på denne dag, på trods af at det blev afholdt på lejren. Vi er sikre på at de kommer til at fortælle alle deres kammerater om denne dag når de kommer tilbage i skole igen!

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start