Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Fitness-Paraplyen

KFUM Socialt Arbejde

Om donationen

Café Paraplyen i Varde er en alkoholfri café og åben for alle. Caféen drives af frivillige, og brugerne er socialt udsatte borgere, hvoraf mange har en stram økonomi. Med denne donation vil caféen nu også tilbyde fitnessmedlemskaber til en del af brugerne, der har efterspurgt mulighederne for at træne sammen. Formålet med tilbuddet om fysisk træning er at skabe en sundere og mere aktiv livsstil blandt brugerne og samtidig styrke sammenholdet mellem dem.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
KFUM Socialt Arbejde
Støttet beløb
13.500 kr., år 2019
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge, Ældre, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har oplevet at folk er blevet mere aktive. Nogle af dem som har været med ude og træne, har faktisk haft mod på at køe med på vores cykelhold og gå hold.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
I rigtig høj grad. Vi har oplevet at de næsten har følt sig som en lille " klub " dem som har været med. Mange af de tilbagemeldninger vi har fået har været meget posivtive.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Tænker altid at man kan have gjort noget andet, men med den tid og ressourcer, vi har haft til projektet synes jeg bestemt at vi har fået noget rigtig godt ud af det.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.Mere om vores fokusområde Klar til livet