Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Vandsikkerhed for børn

Hinnerup og Omegns Gymnastikforening

Om donationen

Svømmeafdelingen i Hinnerup og Omegns Gymnastikforening ønsker at gøre børn i lokalområdet bedre til at svømme samt give dem viden om livredning. Donationen går til afholdelse af en Aquacamp for 72 børn i alderen 7-13 år, hvor de får mulighed for at udforske vandets muligheder gennem leg, undervisning og andre aktiviteter.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Hinnerup og Omegns Gymnastikforening
Støttet beløb
25.000 kr., år 2021
Delmål
Respekt for vand

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har flere gange i løbet af projektet opfordret de deltagende børn til at begynde på et fast svømmehold, så de nylærte færdigheder underbygges og vedligeholdes. Denne udvikling ser vi også ved mange gengangere på campen hvert år. Vi håber derfor også, at det bliver tilfældet næste gang.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har i løbet af ugen haft svømning af alle typer både leg, svømmeteknik og livredning. De har lært om de 5 baderåd, hvordan man ringer til alarmcentralen og bjergning af dukker og hinanden. Derudover har vi lavet alle mulige lege lige fra escape room, among us, udspring, boldspil og meget mere til helt almindelig svømmetræning. Hele ugen på Aquacamp har været præget af konkurrence mellem svømmeholdene, hvor der også har været fokus på samarbejde og fairplay på tværs af alle aldre.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har sørget for, at både trænere og børn til sidst i projektet har givet konstruktiv feedback. De ting, som blev nævnt, der kunne gøres bedre, var endnu mere vandtid og en mindre presset tidsplan, så man får mere til tid de enkelte aktiviteter . På denne måde får svømmerne også tid til pause og fordybelse i aktiviteten.

Delmål

Respekt for vand

Forebyggelse, uddannelse, tilgængeligt redningsudstyr og livreddere. Vi vil nedbringe antallet, der drukner i Danmark, skabe respekt for vand og øge sikkerheden der, hvor mennesker og vand mødes.
Mere om vores fokusområde Respekt for vand