Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Voldsom trængsel og alarm

Svovlstikkerne

Om donationen

Med denne donation ønsker hjælpeorganisationen Svovlstikkerne at afholde et motionsløb i december 2018, der har til formål at samle penge til julehjælpen til dårligt stillede børnefamilier på Sydsjælland samt anbragte børn på institutionen Elvergården. Det forventes, at 500-1.000 personer vil deltage i løbet, og de vil alle få udleveret et julemandskostume, så alle deltagere er ens.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Svovlstikkerne
Støttet beløb
50.000 kr., år 2017
Fokusområde
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
21 ud af 31 byrådsmedlemmer deltog. De dansede på torvet iført nissetøj Tænk hvor meget dette event betyder for Svovlstikkernes arbejde - og for julehjælpen i området.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Næstved Kommune står sammen! Gaderne var fyldte af glade julemænd - og ud af byrådets 31 medlemmer, deltog 21! Herunder Borgmesteren - samt Trygfondens repræsentant i områder, der også sidder i Næstved Byråd (Cathrine Riegels) Da dragterne skulle hentes og pakkes, deltog der børn fra Holmegaards Heldagsskole - en skole for børn der har udfordringer i livet. På løbs dagen deltog Klub Næstved der er en klub for mentalt udfordrede - ligesom børn fra Elvergården (Døgninstitution) løb glade med Vi nåede desværre ikke målet med antal løbere - men i HØJ grad målet med sammenhold!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi kunne være flere løbere - vi nåede ikke bredt nok ud med budskabet. Vi prøver igen i år - hvor butikkerne i City selv køber dragter fra os - og sælger eller forærer dem til deres kunder

Fokusområde

En plads i fællesskabet

Alle har ret til en plads i fællesskabet. Det kræver et samfund med høj sammenhængskraft og respekt for forskellighed. Vi arbejder for, at mennesker i alle samfundsgrupper gennem frivillighed, beskæftigelse, netværk og egne initiativer kan deltage i positive sociale fællesskaber.
Mere om vores fokusområde En plads i fællesskabet