Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Voldsom trængsel og alarm

Svovlstikkerne

Om donationen

Med denne donation ønsker hjælpeorganisationen Svovlstikkerne at afholde et motionsløb i december 2018, der har til formål at samle penge til julehjælpen til dårligt stillede børnefamilier på Sydsjælland samt anbragte børn på institutionen Elvergården. Det forventes, at 500-1.000 personer vil deltage i løbet, og de vil alle få udleveret et julemandskostume, så alle deltagere er ens.
Region
Sjælland
Type
Projekt
Modtager
Svovlstikkerne
Støttet beløb
50.000 kr., år 2017
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Unge

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
21 ud af 31 byrådsmedlemmer deltog. De dansede på torvet iført nissetøj Tænk hvor meget dette event betyder for Svovlstikkernes arbejde - og for julehjælpen i området.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Næstved Kommune står sammen! Gaderne var fyldte af glade julemænd - og ud af byrådets 31 medlemmer, deltog 21! Herunder Borgmesteren - samt Trygfondens repræsentant i områder, der også sidder i Næstved Byråd (Cathrine Riegels) Da dragterne skulle hentes og pakkes, deltog der børn fra Holmegaards Heldagsskole - en skole for børn der har udfordringer i livet. På løbs dagen deltog Klub Næstved der er en klub for mentalt udfordrede - ligesom børn fra Elvergården (Døgninstitution) løb glade med Vi nåede desværre ikke målet med antal løbere - men i HØJ grad målet med sammenhold!

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi kunne være flere løbere - vi nåede ikke bredt nok ud med budskabet. Vi prøver igen i år - hvor butikkerne i City selv køber dragter fra os - og sælger eller forærer dem til deres kunder

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start