Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Weekendtur til Kalundborg

Allerød Røde Kors

Om donationen

Allerød Røde Kors driver en café for flygtninge og indvandrere for at fremme integrationen i kommunen og give de nye borgere et socialt netværk. Lokalafdelingen har også gennem mange år arrangeret weekendture for flygtninge samt ture og aktiviteter for caféens brugere. Erfaringerne fra tidligere ture er, at deltagerne danner netværk, at børnene har noget at fortælle deres kammerater, når de kommer tilbage i skole, og at familierne får en god oplevelse og for en stund glemmer de bekymringer, de måtte have. Med donationen kan Allerød Røde Kors arrangere en tur til Danhostel Kalundborg med udflugter til Sommerland Sjælland og Vikingeborgen Trelleborg for 75 deltagere.
Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
Allerød Røde Kors
Støttet beløb
45.975 kr., år 2020
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn, Kvinder, Mænd

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi ser i dagligdagen, at familierne er glade for hinandens selskab. Vi ser også at de voksne familiemedlemmer har fået større tillid til de frivillige. Vi bliver ofte bedt om assistance til at bistå med kontakt til offentlige myndigheder og andre private opgaver.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Bevillingen skulle oprindeligt have været brugt til en weekendtur. Men grundet hele coronaproblematikken måtte vi desværre aflyse. Vi fik vi den 5. juli 2021 tilladelse fra Pia Hansen tilladelse til at konvertere arrangementet til en bustur for de berørte familier til Sommerland Sjælland.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det blev desværre grundet coronasituationen noget anderledes end planlagt.