Søg støtte

Søg

En tryg tur på havet

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, der står bag TrygFonden. TrygFonden støtter hvert år hundredvis af projekter, der skaber mere tryghed i Danmark – også på havet. Nedenfor kan du få inspiration til en mere tryg tur på havet og se, hvordan du kan engagere dig i vores indsatser.

Download SejlSikkert-appen

Inden du skal ud på vandet, er det en god ide at downloade SejlSikkert app'en, så du altid kan tjekke strøm- og vindforhold på havet og få information om farvandsadvarsler, skydeøvelser samt efterretninger for søfarende. Du kan også få tjeklister og nyttig information.

Gode råd til en sikker tur på havet

Når du skal ud at sejle, er det vigtigt at være godt forberedt. Vi har samlet en række råd og anbefalinger, der er med til at give dig og dine pårørende en sikker tur på havet.

Tag vores sejlertest

Uanset om du er ny på havet eller erfaren skipper, er det vigtigt, at du forbereder dig grundigt, inden du stikker til søs. I vores sejlertest kan du teste din viden inden for fem forskellige kategorier.

Få viden om tryghed på havet

Vil du holdes opdateret på vores indsatser for at skabe mere tryghed på vandet - og i resten af Danmark? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få viden om TryghedsGruppens og TrygFondens aktiviteter.

Viden om sikkerhed på vandet

Dyk ned i vores publikationer om sikkerhed på vandet og få mere viden om, hvordan du skaber tryghed for dig og dine nærmeste.