Søg støtte

Søg

Nyhed -

Fremgang for TryghedsGruppen i 2014

2014 var et godt år for TryghedsGruppen med endnu et solidt resultat på 2 mia. kroner før uddelinger. TrygFonden uddelte 550 mio. kr. til mere tryghed for danskerne. Årets resultat efter uddelinger blev således 1,5 mia. kroner.


De gode økonomiske resultater understøtter trygheden

Det glæder Jørgen Huno Rasmussen, bestyrelsesformand i TryghedsGruppen.
 
”Den fortsatte økonomiske fremgang gør det nu muligt at realisere bestyrelsens ambitioner om at etablere en medlemsbonus uden at reducere TrygFondens aktiviteter,” fremhæver han.
 
TryghedsGruppen har i 2014 opnået et samlet afkast på den investerede kapital på 20 procent, hvilket bringer formuen op på 40 mia. kroner. Trygs resultat er på uforandret højt niveau efter endnu et år med fokus på effektiviseringer og omkostningsbesparelser.
 
I TrygFonden bød året på en lang række aktiviteter, herunder en meget travl sæson for kystlivreddere, regionale borgermøder om nabohjælp, en alkoholkampagne i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og udvidelse af TrygFondens Familiehus.
 
TryghedsGruppen nåede i 2014 en vigtig milepæl med fusionen af TryghedsGruppens sundhedsvirksomheder Previa og Quick Care med Falck Healthcare. Fusionen gør Falck Healthcare til en førende leverandør på sundhedsområdet i Skandinavien. TryghedsGruppen ejer nu 40 procent af Falck Healthcare og 4 procent i Falck Holding.
 
De øvrige investeringer nød godt af store aktiekursstigninger og rentefald. Især afkastet på danske aktier har været godt.

Jørn Wendel Andersen, administrerende direktør i TryghedsGruppen, påpeger, at strategien er implementeret i 2014.

”De gode økonomiske resultater og det, at vi nu er nået i mål med vores investeringsstrategi, gør, at vi står historisk stærkt efter 2014,” siger han.

Det digitale demokrati sejrede

TryghedsGruppens medlemmer i Region Hovedstaden viste stor interesse for det digitale demokrati ved det netop afsluttede valg til repræsentantskabet i Region Hovedstaden. Ved valget stemte over 40.000 medlemmer, hvoraf 80 procent valgte at stemme digitalt.
 
Årsrapporten offentliggøres i starten af marts og godkendes formelt af repræsentantskabet på det ordinære repræsentantskabsmøde den 18. marts 2015.

 

Fakta

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør