Søg støtte

Søg

Nyhed -

MYOB får kronprinsparrets sociale pris 2015

Projektet Mind Your Own Business, som TrygFonden og Dansk Flygtningehjælp står bag, har fået tildelt Kronprinsparrets Sociale Pris 2015. Prisen blev overrakt af kronprinsparret til programchef Maria Kavita ved et stort show på Kulturværftet i Helsingør


Projektet ’Mind Your Own Business’, som styrker etniske minoritetsdrenge fagligt og socialt løb med én af de to hovedpriser, nemlig Den Sociale Pris på 500.000 kroner på Kulturværftet i Helsingør.

Mind Your Own Business, som Dansk Flygtningehjælp står bag sammen med TrygFonden, er et udviklingsprogram for etniske minoritetsdrenge i alderen 13-17 år, der sammen med erhvervsliv og civilsamfund forsøger at styrke drengenes faglige og sociale kompetencer, samt tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

200 indvandrerdrenge har indtil videre været gennem et forløb hos Mind Your Own Business, og Kronprinsparret gav programmet følgende ord med på vejen i motivationen for Den Sociale Pris:

"Projektet tager afsæt i Dansk Flygtningehjælps vision om at skabe rammer for, at frivillige kræfter i civilsamfundet kan bidrage til, at flygtninge og andre med etnisk minoritetsbaggrund har lige muligheder for deltagelse i samfundslivet. Projektet er nytænkende ved på en ny og anderledes måde, at udfordre og udforske etniske minoritetsdrenges tilknytning til erhvervslivet og til skolen som institution."

Dorte McGugan Pedersen

Udviklingschef