Søg støtte

Søg

Nyhed -

Valg til TryghedsGruppen starter nu

Nu kan TryghedsGruppens medlemmer i Region Sjælland få indflydelse på trygheden i Danmark og TryghedsGruppens fremtidige udvikling. Fra i dag kan man stille op som kandidat til repræsentantskabet i TryghedsGruppen.


Fra i dag til og med den 1. december 2015 har medlemmerne af TryghedsGruppen i Region Sjælland mulighed for at stille op som kandidat til en af de 10 pladser i regionen i TryghedsGruppens repræsentantskab. Repræsentanterne beslutter som selskabets øverste myndighed bl.a. strategi og budget for investeringer, formuepleje, TrygFondens aktiviteter, uddeling af lokale tryghedsskabende donationer samt fastlægger medlemsbonus. Som forsikringstager i Tryg er man automatisk medlem i TryghedsGruppen. 

Jørgen Huno Rasmussen, bestyrelsesformand i TryghedsGruppen, glæder sig til valget til repræsentantskabet:

TryghedsGruppen går en spændende periode i møde, så er du interesseret i danskernes tryghed – og i særdeleshed på Sjælland – så er dette en oplagt mulighed for at engagere dig og stille op til TryghedsGruppens valg til repræsentantskabet. TryghedsGruppen er hovedejer af Tryg og står bag TrygFonden, der sidste år prioriterede over en halv milliard kroner til tryghedsskabende aktiviteter,” siger han.

Stor succes med digitalt valg

Ved TryghedsGruppens valg kan medlemmerne både stemme digitalt og brevstemme. Ved valget i 2015 i Region Hovedstaden stemte 41.000 medlemmer, heraf stemte størstedelen digitalt – hele 81 procent. Materiale om, hvordan man stemmer, bliver udsendt med post til alle regionens medlemmer i januar 2016. Man kan stemme mellem den 19. januar 2016 og 2. februar 2016. 

Informationsmøde

TryghedsGruppen afholder informationsmøde for kandidater den 26. november kl. 16-18 i Roskilde. På informationsmødet fortæller vi potentielle kandidater, hvad de stiller op til – og hvordan de gør det. Tilmelding på valg@tryghedsgruppen.dk.

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør