Søg støtte

Søg

Nyhed -

Jørgen Huno Rasmussen genvælges som formand for TryghedsGruppen

Jørgen Huno Rasmussen er blevet genvalgt som formand for TryghedsGruppens bestyrelse. Det blev besluttet i forbindelse med dagens ordinære repræsentantskabsmøde.


Jørgen Huno Rasmussen fortsætter som formand for TryghedsGruppens bestyrelse. Det står klart, efter TryghedsGruppens ordinære repræsentantskabsmøde i dag, hvor Jørgen Huno Rasmussen og Peter Gæmelke blev genvalgt samt Lars Bo Langsted nyvalgt til TryghedsGruppens bestyrelse, hvor han erstatter Anya Eskildsen. Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med Jørgen Huno Rasmussen som formand. 

Jeg er meget glad for denne tillidserklæring fra repræsentantskabet, for vi har de seneste to år arbejdet hårdt for at få skabt en ny og mere klar struktur i TryghedsGruppen og samtidig styrke det, man kan kalde Tryg-familien,” siger Jørgen Huno Rasmussen, og fortsætter:
 
TryghedsGruppen sikrer et solidt ejerskab af Tryg, er gennem TrygFonden en stærk almennyttig aktør og udbetaler nu også en kontant bonus til medlemmerne, der er kunderne i Tryg. Med det udgangspunkt går jeg nu naturligt ind i min sidste bestyrelsesperiode. Her vil jeg arbejde for, at vi overgår til at have en uafhængig bestyrelsesformand i Tryg, som den udestående forbedringsmulighed i vores governance.” 
Efter dagens repræsentantskabsmøde består bestyrelsen af Jørgen Huno Rasmussen (formand), Jesper Hjulmand (næstformand), Ida Sofie Jensen (næstformand), Peter Gæmelke, Anders Hjulmand, Ulrik Salmonsen, Claus Wistoft og Lars Bo Langsted.

Jørgen Huno Rasmussen er ifølge Trygs vedtægter tillige formand for Trygs bestyrelse. Jesper Hjulmand og Ida Sofie Jensen er desuden blevet indstillet til også at indgå i Trygs bestyrelse, hvor Anya Eskildsen erstattes af Anders Hjulmand.

Endvidere var der genvalg til Peter Lindholm Sørensen som næstformand for repræsentantskabet, hvor Jens Bigum er formand.

Repræsentantskabet fik på dagens møde præsenteret et serviceeftersyn af TryghedsGruppens governance-struktur fra en arbejdsgruppe nedsat af repræsentantskabet. Det blev suppleret af en række repræsentanter med et indlæg om det medlemsinddragende demokrati. Bestyrelsen tager nu debatten og synspunkterne med sig i det videre arbejde.

Personvalg til bestyrelsen

Anya Eskildsen, 22 stemmer
Jørgen Huno Rasmussen, 44 stemmer
Lars Bo Langsted, 37 stemmer
Peter Gæmelke, 27 stemmer

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør