Søg støtte

Søg

Nyhed -

TryghedsGruppen går ud af 1. halvår 2016 med et resultat på 623 mio. kr.

TryghedsGruppen har i 2. kvartal opnået positive resultater over hele linjen og går derfor ud af 1. halvår med et pænt resultat på 623 mio. kr.


På finansmarkederne er stemningen vendt i forhold til starten af året, og TryghedsGruppens kapitalforvaltning har inklusive afkast fra kapitalfonde og ejendomsinvesteringer skabt et positivt investeringsafkast i andet kvartal på 145 mio. kr. og samlet 107 mio. kr. for første halvår af 2016.

Sammen med de positive takter fra Tryg, hvor TryghedsGruppen er majoritetsaktionær, leverer TryghedsGruppen et meget tilfredsstillende overskud for første halvår 2016.

”Selvom vi ikke når op på niveau med resultaterne i 2015, så går vi ind i andet halvår af 2016 med særdeles stabile resultater. Der er både positive takter i Tryg, men også i de andre dele af vores investeringsportefølje ser det lovende ud,” siger adm. direktør Søren Kristiansen, TryghedsGruppen. 

Tryg er i 2016 gået fra at udbetale helårligt udbytte til at udbetale udbytte to gange om året, og derfor er det samlede halvårsresultat for 2016 væsentligt mindre end for 2015. I tredje kvartal modtager TryghedsGruppen igen udbytte fra Tryg.

TryghedsGruppen har siden 2010 opnået en forrentning af formuen på 11 pct. om året.

TryghedsGruppen har udover hovedejerskabet af Tryg direkte investeringer i Falck Holding, Falck Healthcare og Health & Fitness Nordic. 

TryghedsGruppen fik et resultat før almennyttige uddelinger via TrygFonden på 1,9 mia. kr. i 2015.

 

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør