Søg støtte

Søg

Nyhed -

TryghedsGruppen vedtager medlemsbonus på 750 mio. kr.

TryghedsGruppens repræsentantskab har i dag vedtaget at udbetale 750 mio. kr. i bonus til medlemmerne i 2016.


750 mio. kroner bliver 1. juni indsat på bankkonti hos TryghedsGruppens medlemmer. Det er de omkring en mio. kunder i Danmark i forsikringsselskabet Tryg. 

På dagens ordinære repræsentantskabsmøde vedtog TryghedsGruppens 70 medlemsvalgte repræsentanter at udbetale en bonus til medlemmerne på 8 procent af deres betalte forsikringspræmier for 2015.

TryghedsGruppen udbetaler en bonus til medlemmerne på 8 procent af deres betalte forsikringspræmier for 2015.

Muligheden for at udbetale medlemsbonus blev en realitet sidste år efter mere end et års debat, og hvor medlemmerne fra Nordea Liv & Pension blev udskilt fra TryghedsGruppen og fik deres helt egen forening, Foreningen NLP. Nu kan TryghedsGruppens medlemmer for første gang se frem til en bonus - den udbetales 1. juni 2016. 

Dagens beslutning om at udbetale bonus til medlemmerne er kulminationen på en lang, god og livlig debat i repræsentantskabet. Vi har opnået det bedste af to verdener, hvor vi på én og samme tid kan være en markant almennyttig aktør og nu også udbetale en anseelig bonus til medlemmerne,” siger formand for bestyrelsen Jørgen Huno Rasmussen. 

TryghedsGruppen har de seneste år oplevet en solid økonomisk fremgang. Siden 2010 har TryghedsGruppen haft en gennemsnitlig forrentning af formuen på 12 procent om året. Det svarer til 18 mia. kr. De gode økonomiske resultater har gjort det muligt for repræsentantskabet at etablere en medlemsbonus uden at reducere TrygFondens almennyttige aktiviteter.

 

TryghedsGruppen står bag TrygFonden, der hvert år støtter og driver hundredvis af projekter over hele landet, og uddeler i år - ligesom i 2015 - 550 mio. kroner til tryghedsskabende formål.

 

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør