Søg støtte

Søg

Nyhed -

600 mio. kr. til TrygFonden for andet år i træk

TrygFonden kan igen i 2018 styrke trygheden i Danmark med 600 mio. kr. Det har TryghedsGruppens 70 repræsentanter besluttet.


TrygFonden vil i 2018 med uformindsket styrke udbrede hjertestartere og flere hjerteløbere, sikre kystlivredningen på de danske strande, bekæmpe indbrud og støtte hundredevis af regionale og lokale projekter. TryghedsGruppens repræsentantskab har på et møde i dag besluttet at fastholde bevillingen på 600 mio. kr. til TrygFonden for 2018. Bevillingen giver desuden mulighed for at støtte en række nye initiativer fx større digital tryghed og en bedre fastholdelse af ældre på arbejdsmarkedet.

Sidste år valgte de 70 repræsentanter at øge TrygFondens bevilling med 50 mio. kr. – fra 550 til 600 mio. kr.

Det er de seneste års solide økonomiske resultater, der gør det muligt for TryghedsGruppen at opretholde den høje bevillingsramme for TrygFonden samtidig med, at der for andet år i træk er blevet udbetalt 700 mio. kr. i kontant bonus til de 850.000 medlemmer.

”Vi oplever gang på gang, at TrygFondens arbejde gør en stor forskel for rigtig mange menneskers tryghed. Derfor er jeg glad for, at vi med de senere års gode økonomiske resultater kan fastholde den høje bevilling og sikre fortsat stabilitet i det tryghedsskabende arbejde,” siger Søren Kristiansen, adm. direktør i TryghedsGruppen.