Søg støtte

Søg

Nyhed -

700 mio. kr. i bonus på vej til 850.000 danskere

Igen i år kan TryghedsGruppens medlemmer over hele landet se frem til at få udbetalt en bonus.


For andet år i træk kan 850.000 danskere tirsdag klikke ind på deres NemKonto og se en kontant bonus fra TryghedsGruppen. TryghedsGruppen udbetaler i alt omkring 700 mio. kr. til sine medlemmer, der er de danske kunder i Tryg.
 
”Vi er glade for, at vi for andet år i træk har så gode økonomiske resultater, at vi kan udbetale en kontant bonus til vores medlemmer,” fortæller Søren Kristiansen, adm. direktør i TryghedsGruppen.
 
Beslutningen om at bruge en del af overskuddet på at udbetale bonus er truffet af TryghedsGruppens medlemsvalgte repræsentanter. De har ligeledes bevilget 600 mio. kr. til TrygFonden, der står bag TryghedsGruppens almennyttige arbejde med bl.a. udbredelse af hjertestartere, livreddere ved de danske strande og en stor indsats mod indbrud. 
 
”TryghedsGruppens økonomiske base er nu så stærk, at vi kan udbetale medlemsbonus samtidig med, at vi har øget bevillingen til TrygFonden til 600 mio. kr. for at styrke trygheden i Danmark,” siger Jørgen Huno Rasmussen, formand for TryghedsGruppens bestyrelse. 
 
Det er alle Trygs kunder i Danmark, der er medlem af TryghedsGruppen og dermed kan se frem til at få udbetalt bonus.

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør