Søg støtte

Søg

Nyhed -

Direktørskifte i TryghedsGruppen

Mads Lebech stopper som adm. direktør i TryghedsGruppen.


Han bliver afløst af Rie Odsbjerg Werner, der således vender tilbage til TryghedsGruppen, hvor hun var underdirektør fra 2013-2017. Samtidig indtræder Ulrik Andersson som økonomidirektør i en nyoprettet stilling i TryghedsGruppen. Ulrik har senest været konstitueret CFO i Tryg.   

”En enig bestyrelse har i dag aftalt med Mads Lebech, at han stopper som adm. direktør for TryghedsGruppen. Bestyrelsen har løbende haft en dialog med Mads Lebech om hans og bestyrelsens syn på ledelsen af TryghedsGruppen fremadrettet. Vi er i enighed nået frem til den konklusion, at vi ikke deler samme opfattelse af dette. Derfor har vi aftalt, at Mads Lebech fratræder sin stilling som adm. direktør. Vi ønsker Mads Lebech held og lykke fremover. Bestyrelsen kan allerede nu præsentere et nyt ledelseshold, der står klar til at tage over,” siger Ida Sofie Jensen, formand for Tryg-hedsGruppens bestyrelse.

Mads Lebech tiltrådte stillingen som adm. direktør for TryghedsGruppen i januar 2019, og kom dengang fra en stilling som adm. direktør for Industriens Fond. 

”TryghedsGruppens og TrygFondens rolle over for medlemmerne og det danske samfund er både stor og vigtig. Derfor sagde jeg oprindeligt ja til jobbet som adm. direktør. Jeg er selvfølgelig ærgerlig over, at det ikke blev til længere tid i TryghedsGruppen. Men omvendt har jeg også været i gamet længe nok til at vide, at holdninger og synspunkter indimellem kan være så forskellige, at man må stoppe samarbejdet. Derfor er jeg i al mindelighed blevet enig med bestyrelsen om, at det er et godt tidspunkt, at vores veje skilles. Jeg ønsker TryghedsGruppen al muligt held og lykke fremover,” siger Mads Lebech.

Direktionen i TryghedsGruppen består herefter af adm. direktør Rie Odsbjerg Werner, økonomidirektør Ulrik Andersson og direktør for TrygFonden, Gurli Martinussen. 
Ulrik Andersson tiltræder 15. maj 2019 og bliver konstitueret adm. direktør for TryghedsGruppen frem til 1. september 2019, hvor Rie Odsbjerg Werner tiltræder.

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør