Søg støtte

Søg

Nyhed -

Solidt resultat i Tryghedsgruppen baner vejen for bonus til rekordmange medlemmer

Et årsresultat på 1.586 mio. kr. (før uddelinger via TrygFonden) skaber basis for, at TryghedsGruppen udbetaler en kontant bonus til sine medlemmer, der for første gang også omfatter kunderne i Alka.


På baggrund af resultatet for 2018 indstiller TryghedsGruppens bestyrelse, at der for fjerde år i træk udbetales en medlemsbonus på 8 pct. af medlemmernes forsikringspræmie for det forgangne år.  

Det samlede bonusbeløb forventes at blive det hidtil højeste - op til 925 mio. kr. Det skyldes Trygs køb af Alka, hvor fusionen nu kun afventer den formelle godkendelse hos myndighederne.

”Vi glæder os over igen at kunne udbetale bonus til medlemmerne. Og vi ser frem til at byde 370.000 nye medlemmer fra Alka velkommen i TryghedsGruppen med en medlemsbonus allerede i juni måned,” siger Mads Lebech, adm. direktør i TryghedsGruppen. 

Det er TryghedsGruppens 70 repræsentanter, der skal vedtage bonussen på et møde den 14. marts. 

TryghedsGruppens resultat for 2018 blev opnået gennem udbytter fra hovedejerskabet af Tryg på 1.188 mio. kr. samt et ekstraordinært udbytte på 600 mio. kr. TryghedsGruppens investeringsafkast blev 220 mio. kr.

Med resultatet har TryghedsGruppen over de seneste fem år i gennemsnit forrentet formuen med 9 pct. årligt, mens der er uddelt 2,8 mia. kr. til almennyttige aktiviteter gennem TrygFonden. Samtidig er der siden 2015 udbetalt i alt 3 mia. kr. i medlemsbonus.

”Vores stærke økonomiske resultater de seneste år sikrer, at vi kan stå bag TrygFonden som en markant almennyttig aktør, være en solid og langsigtet ejer af Tryg og samtidig udbetale bonus til 1,3 mio. medlemmer. Det er vi meget tilfredse med,” siger Mads Lebech. 

TryghedsGruppen har således bevilliget samlet 600 mio. kr. til TrygFondens almennyttige arbejde i 2019 med bl.a. hjertestartere, livreddertårne og en massiv indsats mod indbrud. Beløbet er det højeste i TrygFondens historie.

 

Årsrapport 2018 - læs og download den her

Michael Carlsen

Kommunikationsdirektør