Søg støtte

Søg

Nyhed -

Vi arbejder for trygheden - hjemmefra

I lyset af den ekstraordinære situation i Danmark pga. Corona-virussen lukker TryghedsGruppen og TrygFonden kontoret i Sorgenfri for fysisk fremmøde - men vi fortsætter arbejdet hjemmefra. Se her hvordan


Vores kontor i Sorgenfri er lukket indtil videre - men TrygFondens og TryghedsGruppens medarbejdere arbejder ufortrødent videre hjemmefra, og vi svarer som altid hurtigst muligt - både på telefon og mail. Mød os her.

TrygFonden har etableret en akutpulje, øremærket særligt sårbare og udsatte under corona-krisen. Læs mere om baggrunden her

 Vi vurderer de almindelige donationsansøgninger, har virtuelle møder om samarbejdsprojekter, holder repræsentantskabsmøde på distancen og holder skarpt øje med verdens aktiemarkeder.

Med andre ord prøver vi at opretholde en nogenlunde normal arbejdsdag - selv om intet selvfølgelig er, som det plejer. Heller ikke for mange af jer, der allerede har modtaget støtte til aktiviteter, som nu må ændres, aflyses eller hænger i en tynd tråd.

”Vi har fuld forståelse for, at det her er en særlig situation. Der er ingen, der er skyld i det. Og vi vil gerne påtage os vores del af ansvaret for, at organisationerne kommer godt igennem det,” siger administrerende direktør Rie Odsbjerg Werner i en artikel i Altinget

 

Se hvordan Corona-situationen har betydning for vores arbejde

Ansøgning til TrygFondens akutpuljer under corona-krisen

Ansøgning til TrygFondens akutpulje målrettet sociale indsatser under corona-krisen er nu lukket.

Læs om akutpuljen til sociale indsatser

Læs om akutpuljen til virksomheder med en social profil

TrygFondens almindelige donationsproces

Vi holder så vidt muligt vores almindelige donationsproces og -kadence i gang under Corona-situationen.

Det er vores håb, at vi (som oprindeligt planlagt) kan levere vores tilsagn/afslag i juli på de ansøgninger, vi har modtaget til vores seneste ansøgningfrist, men vi kan ikke afvise, at det kommer til at tage lidt længere tid.

Vi ajourfører løbende denne side, hvis der sker ændringer.

Læs mere om donationsprocessen her

TrygFondens partnerskaber

Vi har fuld forståelse for, at der kan være aktiviteter i vores partnerskaber, der enten må aflyses eller udsættes på grund af corona-situationen, og at der kan være mål, som kan blive svære at nå. Ingen af os ved, hvornår situationen er normaliseret igen, så det kan være svært nu at lægge meget præcise planer, og det er vi også indforstået med.

Vi vil meget gerne i dialog med jer om, hvad vi gør i de enkelte tilfælde så tidligt som muligt, så grib endelig fat i os. Jo før, vi har et billede af, hvad der må udskydes, jo bedre – også af hensyn til koordinering med mange andre aktiviteter.

Hvis der er behov for at justere i projektbudgetterne og flytte udgifter, tager vi selvfølgelig en fælles drøftelse af det. 

 

Åbningstider for hjertestartere

Mange virksomheder, forretninger, sportsfaciliteter og organisationer holder pt lukket på grund af Corona-situationen.

Vi kan ikke garantere, at alle hjertestarter-faddere har nået at opdatere åbningstiderne for de hjertestartere, de hver især har ansvar for, hvilket er forståeligt.

Det kan betyde, at åbningstiderne på hjertestarter-kortet, i Hjertestarter-app'en og Hjerteløber-app'en ikke er fuldt opdateret. Vi håber på jeres forståelse i denne helt særlige situation.

 

TrygFonden Hjerteløbere

I bestræbelserne på at minimere Corona-smittespredning skal du som hjerteløber passe på dig selv og andre.

  • Giv ikke mund til mund, men kun hjertemassage
  • Brug gerne engangshandsker
  • Sprit dine hænder af både før og efter missionen

Sundhedsmyndighederne foretager ikke længere generel smitteopsporing, dvs. at man som hjerteløber ikke kan forvente at blive kontaktet, hvis det viser sig, at personen med hjertestop har været smittet. Hold dig orienteret på coronasmitte.dk
 
Hvis du af personlige årsager som fx varetagelse af kritisk funktion i det offentlige, er i karantæne, er kronisk syg eller generelt er bekymret for at blive coronasmittet og derfor takker nej til missionen, så har vi fuld forståelse! Husk, at du som hjerteløber er et supplement til det eksisterende beredskab. Ambulancen kommer altid frem.

TrygFonden Besøgshunde

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger omkring Coronavirus, og har i forlængelse af disse indstillet vores besøgshunde-aktiviteter indtil videre: både besøgene på landets plejecentre - men også forårets sessioner, som var planlagt til 29. april til 3. maj 2020.

Læs mere på besøgshunde.dk