Søg støtte

Søg

Nyhed -

10 kandidater valgt til TryghedsGruppens repræsentantskab i Region Sjælland

TryghedsGruppens 200.000 medlemmer i Region Sjælland har valgt 10 kandidater til at repræsentere dem i TryghedsGruppens repræsentantskab de næste fem år. Repræsentanterne får bl.a. indflydelse på medlemsbonus og TrygFondens uddelinger.


På smartphone, tablet, computer og via fysisk post har TryghedsGruppens medlemmer i Region Sjælland de sidste tre uger stemt til repræsentantskabsvalget i regionen. Nu er stemmerne talt op, og det står klart, hvilke 10 ud af hele 30 opstillede kandidater, der er blevet valgt. Fire kandidater har opnået genvalg, mens seks er valgt for første gang.

Vores medlemsdemokrati giver vores medlemmer mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne

Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens repræsentantskab

”Stort tillykke til de 10 valgte kandidater. Jeg er glad for, at et rekordhøjt antal kandidater har haft lyst til at få indflydelse på TryghedsGruppens vigtige arbejde med at skabe mere tryghed i Region Sjælland og resten af landet. Vores medlemsdemokrati giver vores medlemmer mulighed for at komme helt tæt på beslutningerne, og det er fantastisk, at så mange har lyst til at gribe den mulighed,” siger Jens Bigum, formand for TryghedsGruppens repræsentantskab.

Stemmeprocenten for valget blev 10 pct., der svarer til ca. 20.000 stemmer. Heraf var 9,1 pct. af stemmerne afgivet digitalt, mens 0,9 pct. valgte at brevstemme.

 

De valgte repræsentanter i Region Sjælland er:

Kandidat Antal stemmer
Cathrine Riegels Gudbergsen, Herlufmagle    1.687
Heino Knudsen, Nakskov 1.619
Jørn Rise Andersen, Haslev 1.615
Mona Gregersen, Faxe 1.289
Johanne Rask, Viby Sjælland
1.233 
Mads Schamaitat Nielsen, Jyderup
865
Anya Eskildsen, Greve 847
Pernille Bjerre Nielsen, Roskilde  812 
Niels Nordgaard, Holbæk
740 
Poul Buur, Slagelse
721 

 

Har du spørgsmål?

Stine Tolstrup

Medlemskonsulent