Søg støtte

Søg

Nyhed -

Tryg-familien sender 10,6 mio. kr. til Ukraine

Flere millioner ukrainere står lige nu i en hjerteskærende situation. Derfor har medarbejdere i TryghedsGruppen, TrygFonden og Tryg-koncernen samlet ind til hjælpearbejdet i Ukraine.


På meget kort tid har medarbejdere i TryghedsGruppen, TrygFonden og Tryg-koncernen startet en medarbejderindsamling til fordel for Ukraine. På lidt over et døgn fik medarbejderne samlet ikke mindre end 603.535 kr. ind. 

Det gør ondt i hjertet at være vidne til, og behovet for humanitær hjælp er stort

Rie Odsbjerg Werner, adm. direktør i TryghedsGruppen

TryghedsGruppen og Tryg-koncernen har suppleret med ekstra midler, så Tryg-familien samlet kan sende 10,6 mio. kr. til Røde Kors’ humanitære indsats i området. Røde Kors er valgt, fordi organisationen allerede er til stede i Ukraine og hjælper befolkningen med førstehjælp, vand, mad, tæpper og anden basal nødhjælp.

”I Ukraine mister millioner af mennesker i øjeblikket deres frihed, deres liv og deres hjem. Familier brydes op – kvinder og børn flygter, mens mændene må blive tilbage og kæmpe. Det gør ondt i hjertet at være vidne til, og behovet for humanitær hjælp er stort,” fortæller Rie Odsbjerg Werner, adm. direktør i TryghedsGruppen.

Håbet er, at donationen hurtigt kan hjælpe nogle af de mange ukrainere, som lige nu står i en meget utryg og dybt tragisk situation.

Har du spørgsmål?

Signe Villumsen

Senior Projektleder