Søg støtte

Søg

Viden der skaber tryghed

Publikationer

TrygFondens indsatser bidrager til at gøre en meningsfuld og målbar forskel for trygheden i Danmark. Det gør vi bl.a. ved at skabe viden - og den vil vi meget gerne dele.

Nedenfor kan du læse og downloade en række af vores undersøgelser, målinger, forskningsresultater og øvrige publikationer, der gør dig klogere på tryghed.

Undersøgelser under corona-epidemien

TrygFonden har gennemført flere undersøgelser af befolkningens tryghed under corona-epidemien. Den seneste i marts 2021.

Tryghedsmåling

  • Tryghedsmåling 2019-20

    Tryghedsmålingen 2019-2020 er speciel. Den er gennemført før og efter udbruddet af corona-pandemien og viser tryghedsbilledet i en utryg tid. Analysen viser dog, at danskerne samlet set ikke er blevet mere utrygge - men at de forhold, der styrker og svækker befolkningens tryghed har ændret sig under corona-krisen. Læs mere om "Tryghedsmåling 2019-20"

Sikkerhed

Viden, uddannelse og adfærd kan være med til at forebygge de ulykker, der foregår tæt på menneskers hverdag. Vi arbejder for at udbrede opmærksomhed omkring riscisi og muligheder for at handle derefter.

Sundhed

Vi prioriterer indsatser, der fremmer en sund livsstil og med fokus på, at den grundlægges tidligt i livet. Vi arbejder også for, at flere tager hånd om hinanden, når fysisk eller psykisk sygdom alligevel rammer.

Trivsel

Vi arbejder for, at flere får mulighed for at realisere deres potentialer. Vi fokuserer på de områder, der er centrale for danskernes trivsel: Hvordan vi ruster vores børn til et godt liv, og hvordan vi tager ansvar for andre menneskers trivsel.

Tværgående indsatser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Interesserer du dig for arbejdet med at øge trygheden i Danmark? Så tilmeld dig TryghedsGruppen og TrygFondens nyhedsbrev.

Vi investerer i tryghed

Tryghed er kernen i et godt liv. Derfor investerer vi i TryghedsGruppen vores tid, engagement og økonomi i at styrke trygheden for alle i Danmark. Gennem TrygFonden støtter vi hvert år hundredvis af tryghedsskabende projekter.