Søg støtte

Søg

Vilkår for konkurrencen

Hvis du deltager i lodtrækningen, har du mulighed for at vinde en livredderuniform til børn til en værdi af ca. 250 kr.

Konkurrencen afholdes på TrygFondens hjemmeside, tryghed.dk, der drives af:

TrygFonden smba (TryghedsGruppen smba)
Hummeltoftevej 49
2830 Virum
CVR-nr. 10430410

Har du spørgsmål til konkurrencen, kan du kontakte TrygFonden pr. e-mail, info@trygfonden.dk.

Præmier

Præmien er en livredderuniform til børn bestående af en bluse, et par shorts, en badering og en kasket. Der er 75 præmier i alt – 25 af hver størrelse (5-6 år, 7-8 år og 9-10 år). Hvert sæt har en værdi af ca. 250 kr.

Deltagelse i konkurrencen

Hvis du har udfyldt formularen på tryghed.dk mellem kl. 9.30 d. 17. januar 2023 og kl. 10.00 den 27. januar 2023, deltager du i lodtrækningen om et af de 75 sæt. Du kan kun deltage med ét lod pr. størrelse.

Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder TrygFonden sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen kan ikke deltage i konkurrencen.

Offentliggørelse af vinderne

Vinderne findes ved tilfældig lodtrækning den 27. januar 2023. Vinderne bliver kontaktet direkte via den e-mailadresse, de har opgivet.

Vi sender præmien til vinderne med PostNord og afholder omkostninger til forsendelse inden for Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Hvis vi kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er vi uden ansvar for, om vinderen modtager præmien. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler eventuel spilafgift.

Brug af oplysninger

Når du vælger at deltage i lodtrækningen, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på info@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26.

Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.