Søg støtte

Søg

Konkurrencevilkår

Hvis du har svaret rigtigt på quizzens fire spørgsmål senest 18. oktober 2020, kan du deltage i lodtrækningen om en iRobot Roomba 675 robotstøvsuger til en værdi af 1.999 kr.

Der trækkes én vinder af konkurrencen, og du kan kun deltage med én rigtig besvarelse.

Vinderen udtrækkes i uge 43 og får besked via den mailadresse, vedkommende har opgivet. Hvis vinderen ikke besvarer TryghedsGruppens henvendelse inden for fem dage, forbeholder TryghedsGruppen sig retten til at trække en anden vinder.

Vi sender præmien til vinderen med PostNord og afholder omkostninger til forsendelse inden for Danmark (ikke Færøerne og Grønland). Hvis vi kan dokumentere, at præmien er blevet afsendt, fx ved kvittering, er vi uden ansvar for, om vinderen modtager præmien. Konkurrencen er omfattet af spilafgiftsloven, og vi betaler spilafgiften.

Ansatte og repræsentanter i TryghedsGruppen samt ansatte i Tryg Forsikring kan ikke deltage i konkurrencen.

Når du vælger at deltage i lodtrækningen, giver du samtykke til, at TryghedsGruppen behandler de oplyste persondata til brug for gennemførelsen af lodtrækningen og kontakt til dig, hvis du vinder. Dine data bruges ikke til andre formål og slettes, når præmierne er uddelt.

Hvis du har sagt ja til at modtage nyhedsbreve fra TryghedsGruppen, vil TryghedsGruppen ligeledes behandle dine kontaktoplysninger til dette formål. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte TryghedsGruppen på info@tryghedsgruppen.dk eller telefon 45 26 08 26.

Du kan læse mere om dine rettigheder efter persondatalovgivningen her.