Søg støtte

Søg

Marianne Kristensen

Erhvervschef

Formand

Repræsentant i Midtjylland

Bor i Silkeborg Kommune


Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Jeg er repræsentantskabsmedlem i TryghedsGruppen, fordi jeg interesserer mig for både sammenhængen til Tryg og for at skabe gode betingelser for medlemmerne. Det er et spændende og givende arbejde.

Jeg arbejder for medlemsdemokrati, maksimal bonus til medlemmerne, og at Tryg forbliver det bedste forsikringsselskab i Danmark.

Marianne Kristensen

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

TryghedsGruppen er ejet af dig og mig – og alle de andre forsikringstagere i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere. Det er vigtigt, at repræsentantskabet har øje for ejerskabet, sikrer medlemsdemokrati og maksimal bonusudbetaling. 
I forhold til TryghedsGruppens almene arbejde er jeg mest stolt af hjerteløberordningen og indsatsen i forhold til børn og unge. 

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Det er vigtigt, at repræsentantskabet vedtager en strategi, som tilgodeser medlemmernes interesser. For mig betyder det en fornuftig balance mellem bonusudbetaling og donation via TrygFonden. Jeg er tilhænger af TrygFonden, men mener også, at forsikringskunderne har fortjent at få maksimal bonus.  Vi må desuden finde en udvej for, at bonussen ikke beskattes så hårdt.

CV

Jeg arbejder som erhvervschef i ErhvervSkanderborg, hvor jeg dagligt hjælper både nye og etablerede virksomheder i området med vækst, gode rammebetingelser og med netværk.

Udannet ingeniør

Gift, 2 voksne børn 

Personlige egenskaber: Entusiastisk, energisk og engageret.
 
Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.