Søg støtte

Søg

Anya Eskildsen

Adm. direktør på Niels Brock

Repræsentant i Sjælland

Bor i Greve Kommune


Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Min målsætning for den kommende periode er, at vi årligt får tilvejebragt mindst 2 tilbud/aktiviteter, der har gjort det bedre/nemmere at være kunde i Tryg/Alka. Visionen om at være Danmarks bedste forsikringsselskab, vil jeg gerne understøtte med mit tydelige fokus på kunderne.

Tryg/Alka skal levere markedets suverænt bedste forsikringer til konkurrencedygtige priser og dermed sikre tryghed i Danmark via TrygFonden 

Anya Eskildsen

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

  • Strategi, og herunder sikre tydeligt kunde-aftryk på Tryg/Alkas strategi
  • Min. 2 nye tiltag årligt, der gør det bedre/nemmere at være Tryg/Alka kunde
  • Fastholde TryghedsGruppen på missionen, herunder i evt, investeringer/opkøb
  • Tryghedsskabende aktiviteter – gerne rettet mod børn og unge

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

At være talerøret for kunderne og vedvarende insistere på at Tryg/Alka skal være Danmarks bedste forsikringssselskab – målt og vurderet af kunderne. At sikre at midlerne fra Tryg/Alka går til tryghedsskabende aktiviteter bredt i Danmark og overvåge fornuftig og professionel varetagelse af TryghedsGruppens store kapital. 

CV

Jeg er født i 1968, gift og har 3 voksne børn og snart 4 børnebørn. Uddannet Cand.Polit fra Kbhs Universitet, arbejder som adm direktør på Niels Brock. Jeg har siddet i Repræsentantskabet siden 2011, og er vild med det!
 

Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.