Søg støtte

Søg

Peter Lykkegaard Peter Lykkegaard

Peter Lykkegaard

Konsulent

Repræsentant i Syddanmark

Bor i Odense Kommune


Hvorfor er du repræsentant i TryghedsGruppen?

Jeg vil arbejde for at skabe et tryggere Danmark. TryghedsGruppen er én af de vigtigste aktører i Danmark for at fremme tryghed og trivsel. Alle har ret til at være en del af et fællesskab og gøre en forskel for andre. Desværre lever alt for mange danskere i utryghed og ensomhed. 
Det kan vi gøre noget ved gennem TryghedsGruppens arbejde, især gennem TrygFondens mange projekter.

Alle har ret til at være en del af et trygt fællesskab. Ingen skal stå udenfor i ensomhed.

Peter Lykkegaard

Hvilke temaer er vigtige for dig som repræsentant?

Alt for mange unge og udsatte lever i dag uden for fællesskaberne. Derfor er det afgørende for mig, at vi styrker indsatsen for fællesskabende aktiviteter, der bekæmper ensomhed og mistrivsel. 
Dertil så skal TryghedsGruppen fortsætte sin udvikling med at blive et endnu stærkere demokratisk fællesskab. Endnu flere kunder af TRYG og ALKA skal engagere sig i TryghedsGruppens arbejde og få direkte indflydelse på det.

Hvad er repræsentantskabets vigtigste rolle?

Repræsentantskabet skal sikre en positiv og stabil udvikling i TryghedsGruppen og vores forsikringsselskaber. Vi skal hele tiden tilbyde attraktive forsikringer, så vores kunder kan føle sig tryg i hverdagen.
Dertil så skal repræsentantskabet sikre de bedste rammer for udførelsen af TryghedsGruppens strategi, så vi både nationalt og regionalt kan understøtte de tryghedsskabende aktiviteter, som Danmark har brug for.

CV

2017 - nu:     Arbejdsmarkedskonsulent hos Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH) på Fyn

2015 - 2017: Ungdomskonsulent, HK Danmark, på Fyn

2009 - 2016: Kandidat i Statskundskab, Syddanmark Universitet, Odense

Repræsentanternes tilkendegivelser er udtryk for deres egen opfattelse og er ikke nødvendigvis i overensstemmelse med TryghedsGruppen.