Søg støtte

Søg

Nabohjælp

Nabohjælp er et effektivt redskab i kampen mod de mange indbrud, som hvert år begås i Danmark. Derfor samarbejder TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd om at udvikle og udbrede nabohjælpsbevægelsen.

Danmark indtager en ærgerlig andenplads i Europa, når det kommer til antal indbrud. Men den gode nyhed er, at op til hvert fjerde indbrud kan undgås med Nabohjælp.

TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd har indgået et samarbejde om at udvikle og udbrede Nabohjælp landet over. Med samarbejdet er den mere end 30 år gamle ordning i dag relanceret i en mere tidssvarende udgave med en ny visuel identitet, en bred vifte af kampagneaktiviteter og et elektronisk Nabohjælp-univers, som letter naboers muligheder for at varsko hinanden med sms'er og mails.

Nabohjælp er en veldokumenteret forebyggelse mod indbrud. Med indsatsen ønsker TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råd at være med til at samle alle de bedste råd, når det handler om at bo trygt uden indbrud. Derfor er Nabohjælp flyttet sammen med indsatsen Bo trygt!.

Forebyg indbrud med nabohjælp

Viden der skaber tryghed

Vores indsatser er baseret på viden. Her kan du dykke ned i de relevante publikationer.

Har du spørgsmål?

Britt Wendelboe

Projektchef