Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Afspændningsøvelser på farten

Høreforeningen

Om donationen

Høreforeningen varetager over 800.000 danskeres interesser på høreområdet og har 8.000 medlemmer og cirka 350 frivillige, der repræsenterer foreningen. Det kan være svært at finde en fysioterapeut eller psykomotorisk terapeut med specialiseret viden om høretab, tinnitus, lydoverfølsomhed og/eller indre-øre-betinget svimmelhed. Denne donation skal derfor gå til udvikling af en app med 25 videoer, der demonstrerer og instruerer brugerne i øvelser, som motiverer og inspirerer til daglig træning/genoptræning i hjemmet. Driften af appen vil efterfølgende blive overtaget af Høreforeningen. Knud Sørensens Fond og Fonden for bedre hørelse har også støttet projektet.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Høreforeningen
Støttet beløb
82.370 kr., år 2021
Delmål

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
App-en og videoer er tilgængelige for alle, der gerne vil bruge øvelserne, og har i de 12 måneder, den har været aktiv, har vi ikke haft nogen sammenbrud eller lignende. Så vi er i høj grad nået i måle med selve produktet. Dog skal vi fortsætte med at gøre opmærksom på app-en og ikke mindst øvelserne, så folk bruger app'en mere aktivt end hvad tilfældet er i dag. Dette vil vi gøre ved at blive ved med at dele opslag om app'en og indholdet på vores sociale kanaler og nyhedsbreve.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi er nået i mål med at udvikle en app - Earbalance, der gør viden om forskellige afspændingsøvelser mod svimmelhed tilgængelig for en meget sårbar målgruppe. I alt har 2.244 downloadet Earbalance i løbet af de 12 måneder app’en har været tilgængelig på App Store og Google Play - her var vores mål at 1000 brugere skulle have downloadet inden for 12 måneder, så her er vi foran i forhold til hvad vi selv have sat som mål.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har noget stort set alt i forhold til produktionsindhold og aktiviteter, dog havde vi ikke forudset at der er langt fra download til handling. Her kunne det være godt, hvis vi i vores design af app'en havde fået udviklet push-notifikationer til at minde brugerne om at bruge app'en aktivt. For at prøve at gøre noget ved dette, har vi inviteret til virtuelle informationsmøder om app'en. Dette hjalp kortvarigt på tallene, der er mulige at trække på app-store.