Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Behandling af barndomstraumer

Bast Studenterterapeuterne

Om donationen

Bast Studenterterapeuterne er en frivillig organisation, der tilbyder terapi til voksne, der har haft en belastet barndom, som nu påvirker deres mentale sundhed og deres evner til at indgå i samfundet. Terapiforløbene er ubegrænsede, og klienterne kan derfor få terapi så længe, de ønsker det. Donationen går til seks måneders supervision til de frivillige terapeuter samt til støtte til terapeuternes grundkursus.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Bast Studenterterapeuterne
Støttet beløb
75.000 kr., år 2021
Delmål
Mental sundhed

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er stadig forankret i vores faste supervisor, lokaler og den psykodynamiske og systemtiske tilgang.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Efter vi har fået tildelt midlerne har vi udvidet personalegruppen med flere terapeuter, som er blevet introduceret grundigt i den terapeutiske metode i kraft af et grundkursus som led i projektet. Som følge af flere terapeuter i personalegruppen har det også været muligt for organisationen at tage flere klienter ind, og derved er det forventeligt, at flere individer i kraft af projektet er blevet i bedre stand til at håndtere svære psykiske udfordringer.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det er selvfølgelig altid muligt at vi kunne have valgt andre kurser - dog har det givet mening som følge af en masse nye terapeuter i organisationen at have et grundkursus i den terapeutiske metode. Derudover er en del af projektet også blevet ændret til at dække driftsudgifter. Dette er selvfølgelig ikke nødvendigvis lige så terapeutisk udviklende som kurser, men i kraft af stigende udgifter og nye krypteringsløsninger, har dette været værdsat. Terapien forudsættes også af vores fysiske rammer