Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Bornholmertur 2021

Epilepsiforeningen Kreds Midtvestsjælland

Om donationen

Familier med børn og unge med epilepsi har ofte en svær hverdag med mange udfordringer. Søskende har det også svært, da opmærksomheden ofte går til personen med epilepsi. Det er samtidig sjældent, at familierne kan være sammen i en forlænget weekend eller være sammen med andre familier i samme situation. Med donationen kan foreningens kredse Bornholm, København, Midtvestsjælland og Sydsjælland invitere familier en tur til Hasle Feriepark på Bornholm, hvor de kan få en oplevelse sammen og møde andre familier i samme situation.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Epilepsiforeningen Kreds Midtvestsjælland
Støttet beløb
75.000 kr., år 2020
Delmål
Lev med kronisk sygdom

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Der blev dannet nogle netværk på turen. Jeg ved, der er nogle af deltagerne, der kommunikerer sammen via Messenger. Flere af deltagerne har efterfølgende meldt sig til andre af Epilepsiforeningens aktiviteter. Vi har opstartet netværkscafé i 2 kommuner.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Det blev virkelig indfriet. Deltagere havde fantastiske dage sammen. Fik gode oplevelser og samlet ny energi. Vi har kun modtaget gode evalueringer fra deltagerne. Selv en familie, der deltog med en dreng, der har ekstremt svært ved at være sammen med flere personer, har skrevet - "Vi havde en fantastisk dejligt tur, selvom vores betingelser er, som de er. Det giver en dejlig ro at være blandt mennesker, som på en eller anden måde forstår og accepterer det anderledes. Vi er meget taknemmelige."

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har kun modtaget meget positive evalueringer, og vi har selv evalueret turen, og vi har svært ved at se, vi kunne have gjort noget anderledes. Det eneste, vi overvejer, er, om det kunne være en idé at leje 1 - 2 huse ekstra, som kunne bruges af deltagerne til at hygge i mindre grupper, spille spil sammen eller andet. Det vil vi overveje, hvis vi får mulighed for at lave en tur til i 2023.