Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Bornholmertur 2023

Epilepsiforeningen Kreds Midtvestsjælland

Om donationen

Denne donation går til en tur til Bornholm for familier med børn med epilepsi. Turen omfatter i alt 64 personer og har til formål at give børnene og de unge et fællesskab, der ikke handler om det at have epilepsi, og samtidig give søskende mulighed for at få nogle dages frirum sammen med ligesindede.
Region
Landsdækkende
Type
Projekt
Modtager
Epilepsiforeningen Kreds Midtvestsjælland
Støttet beløb
75.000 kr., år 2022
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne, Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeg havde skrevet, det nok blev den sidste Bornholmertur, men det giver deltagerne så meget, at alle kredse er enige om, at vi vil se, om vi ikke kan arrangere en tur igen i 2025, så endnu flere medlemmer får den oplevelse. Den skal så gerne vare en uge. Vi kan godt klare det frivillige arbejde, hvis vi kan få skaffet økonomi til turen.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi havde en helt fantastisk tur til Bornholm i det dejligste sommervejr. Alle deltog i både de arrangerede aktiviteter og i det sociale samvær, og alle var virkelig godt til at inddrage dem, der ikke er lige så udadvendte. Og selvom der var deltagere, der fik epileptiske anfald under opholdet, så var alle trygge og hyggede sig virkelig. Der blev virkelig udvekslet erfaringer og dannet netværk familierne imellem. Evalueringerne af turen er også helt i top. Håber på gentagelse i 2025.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Hvis det var muligt at lave turen fra søndag til lørdag, så ville det give optimale betingelser for alle. Og der kunne indlægges 2 "fridage", hvor alle bare hyggede og var sociale sammen på feriestedet. Mennesker med epilepsi udtrættes hurtigere, både på grund af selve epilepsien, medicinen, anfald osv., så der er behov for hvilepauser.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start