Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Drømmelejren 2023

Ungdommens Røde Kors

Om donationen

Drømmelejren er en sommerlejr under Ungdommens Røde Kors, som hvert år giver 65 udsatte børn i alderen 7-13 år ferieoplevelser, som deres familie oftest ikke har overskud eller råd til selv. Fælles for børnene er, at der er noget i deres liv, som er svært. Det kan være en diagnose, mobning eller forældre med diagnoser, misbrug eller dårlig økonomi. På lejren får børnene en uge med spændende oplevelser og sjove aktiviteter, som arrangeres af frivillige. Med donationen kan Ungdommens Røde Kors afholde lejren i 2023.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Ungdommens Røde Kors
Støttet beløb
45.000 kr., år 2023
Delmål
Klar til livet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Børn og unge, Voksne

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Desværre er det umuligt at forankre økonomisk, uden fortsat støtte fra fonde som Tryghed.dk da kommunerne er en vanskelig samarbejdspartner med presset økonomi, så det er halvdelen af budget er financieret af kommunerne, synes vi i forvejen er flot.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
På årets juleweekend fortalt en mor, som har 5 børn med diagnoser, hvoraf de tre yngste stadig er med på lejr, at hendes ældste endelig var fyldt 18, hvilket hun havde set frem til, for så kunne hun endelig selv blive frivillige på Drømmelejren. Hun havde allerede været inde og udfylde ansøgningen.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Aktiviterne fungerede generelt rigtig godt, og bliver justeret fra år til år, på baggrund af evalueringerne. i 2024 er der nye i ledelsen, hvilket afgjort vil få betydning for valg og sammensætning af aktiviteter.

Delmål

Klar til livet

Et godt fysisk og mentalt helbred er en grundlæggende forudsætning for børn og unges trivsel og muligheder for at udfolde deres potentiale. Vi vil arbejde for børn og unges mentale trivsel og gode relationer i de tidlige år, at børn og unge ikke bruger tobak, at de drikker mindre alkohol, bevæger sig og sover tilstrækkeligt og er med i fællesskaber.Mere om vores fokusområde Klar til livet