Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Duocykler og cykelhjelme

FGU Nordsjælland

Om donationen

Region
Hovedstaden
Type
Projekt
Modtager
FGU Nordsjælland
Støttet beløb
81.950 kr., år 2020
Delmål
En plads i fællesskabet

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har samarbejdet med vores auto og metallinje om vedligehold og istandsættelse af indkøbte cykler. Samt istandsat flere far de plejehjem vi har samarbejdet med. Vores elevskare har ændret sig og vi har nu en anden elevsammensætning. De er ikke klar på udfordringen med at køre med passagerer og cykling. Vi har med den nye skolereform på vores område fået flere boglige fag der giver mindre tid til projektet.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Købte 2 cykler brugt rickshaws gennem "Foreningen Cykling uden alder" i marts 2021. Desværre var hele landet lukket ned i en lang periode derefter. Vores elever var sendt hjem og plejehjemmene og børneinstitutioner var hele lukket land for os. Efter en noget forsinket opstart(corona nedlukning) fik vi via medlemskab i Cykling uden alder, undervisning i sikker kørsel med cyklerne og passagerer. Vi skulle arbejde meget på elevernes modvilje/nervøsitet på denne aktivitet.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Jeg ville ikke gøre noget anderledes. Projektet og ideen er gode. Det er resurserne på institutionerne, plejehjemmene og vores skole der er for små. Det har krævet mere end forventet at etablere et samarbejde med partnere der kunne deltage. Men cyklerne har været udlånt i lange perioder til Plejehjemmene og en folkeskole for at give så mange som mulig tilbuddet for at benytte cyklerne.