Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Fællesskab i biografen

Fotorama Hammel

Om donationen

Fotorama Hammel er en biograf, der udelukkende drives af frivillige. De har et stort fokus på, at biografen skal være et fællesskab åbent for alle. Nogle af biografgæsterne er kørestolsbrugere, og de sidder i dag i en bestemt del af biografsalen. For at kunne gøre det muligt for kørestolsbrugerne at blive placeret på en række, som alle andre gæster, går denne donation til renovering af biografsalen. Derudover indeholder projektet også renovering af biografens kiosk og café-område.
Region
Midtjylland
Type
Projekt
Modtager
Fotorama Hammel
Støttet beløb
44.000 kr., år 2018
Delmål
Alle med fra start

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Unge, Ældre

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
De frivillige har taget projektet til sig og kommer selv med forbedringstiltag, der supplere det igangsatte projektet, på en måde som gør projektet endnu bedre end vi kunne have planlagt selv. Det er fantastisk med så gode og stærke frivillige, der så brændende gerne vil være med og tage del i projektet på så positiv en måde.

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Projektet er blevet gennemført som planlagt og har opfyldt de mål vi havde sat for projektet. Det at der er nogen der har valgt at give penge til projektet har faktisk givet yderligere opbakning og glæde for projektets deltagere, som i forvejen var meget dedikerede, det er fantastisk at få sådan en opbakning eksternt fra. Tak.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Renovering af den lille personalestue kunne have øget glæden hos de frivillige, men det er en mindre del og glæden over de valgte aktiviter og forståelse for de udvalgte aktiviter er stor hos de frivillige, som har været inddraget tidligt i processen sammen med med bestyrelsen.

Delmål

Alle med fra start

Alle børn og unge har brug for en hverdag med skolegang og fritidsliv i fællesskaber med jævnaldrende. Vi vil bidrage til at børn og unge, der vokser op i udfordrede familier, eller selv er udfordrede af psykiske og sociale vanskeligheder, kan leve et liv, der ligner det liv, alle andre børn og unge har.

Mere om vores fokusområde Alle med fra start