Søg støtte

Søg

Selvevaluering

Fællesskabs-styrkende udflugt

Stormlys brugerforening

Om donationen

Stormly er et midlertidigt opholdssted for kvinder med svære psykiske og sociale problemer, hvilke bl.a. kan dække over misbrug, voldelige overgreb eller manglende socialt netværk. Stormlys brugerforening arrangerer aktiviteter for både nuværende og tidligere beboere for at afhjælpe den ensomhed og isolation, mange af kvinderne føler. Denne donation går til en sommerudflugt for 35 deltagere til Randers med besøg på Elvis-museet og fællesspisning om aftenen.
Region
Syddanmark
Type
Projekt
Modtager
Stormlys brugerforening
Støttet beløb
20.500 kr., år 2019
Delmål
Fællesskaber for alle

Donationsmodatagerens egen vurdering af effekten af donationen

Målgruppen

Kvinder

Forankring

I hvor høj grad er I lykkedes med at forankre projektet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Efter Stormlys flytning er der brug for , at vi i Brugerforeningen gør en ekstra indsats for at bevare fællesskabet mellem nuværende og tidligere beboere. Vi overvejer derfor at afprøve andre aktivitetstyper end tidligere, fx en miniferie med overnatning i en spejderhytte .

Mål

I hvor høj grad blev målet med jeres projekt indfriet?

I meget høj grad I meget ringe grad
Alle var optaget af besøget i Elvismuseet i Randers - og af at se Fjordenhus i Vejle på vej hjem. Deltagerne hyggede sig sammen, og de beboere, der var med fra Stormly fik truffet tidligere beboere og fik en oplevelse af det fællesskab, de kan blive del af, når de bliver udskrevet fra Stormly.

Aktiviteter

I hvor høj grad var de valgte aktiviteter de rigtige til at nå jeres mål?

I meget høj grad I meget ringe grad
Vi har taget ved lære af tilbagemeldinger fra andre udflugter om, at disse ikke må blive for lange, da nogle af deltagerne så føler sig overbelastede. Længden på denne udflugt syntes alle var passende. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger om arrangementet denne gang

Delmål

Fællesskaber for alle

Gode sociale relationer, oplevelsen af at høre til og dét at kunne være noget for andre er vigtigt for at føle sig tilfreds med livet. Vi vil bidrage til, at alle voksne har mulighed for at tage del i fællesskaber og få hjælp og støtte, hvis de er på vej ud af dem.

 
Mere om vores fokusområde Fællesskaber for alle